Firme autorizate din domeniul modificarilor (piese si servicii) sau al accesoriilor
05 Ian 2009, 22:33
Salut
În zona de vest, în jud. Caraş-Severin sau Timiş aveţi vreun colaborator pe care să-l recomandaţi ?
Merci
05 Ian 2009, 23:44
Eu am deja folii pe ele si nu-mi place cum sunt puse ,cat ma costa sa le scimb doar luneta si geamurile din spate (ff. 2008 sedan)
06 Ian 2009, 18:58
$1 scrie:$2u am deja folii pe ele si nu-mi place cum sunt puse ,cat ma costa sa le scimb doar luneta si geamurile din spate (ff. 2008 sedan)
ok
asta fac cei care montatorii ce aplica folii in conditii neadecvate(praf,bule,exfoliere).ca sa nu mai zic de calitatea foliei care cred ca este una f.proasta.
in fine, pretul pentru masina ta este de 450 ron.
autorizatie + timbre r.a.r. + garantie 5 ani.
numai bine
06 Ian 2009, 19:01
$1 scrie:$2alut
În zona de vest, în jud. Caraş-Severin sau Timiş aveţi vreun colaborator pe care să-l recomandaţi ?
Merci
sal.
o sa intreb la reprezentanta la Llumar si o sa iti dau un nr ori din caras ori din timis.
ok?
in 2 zile ai nr.
te salut
09 Ian 2009, 20:45
[quote="folie_autorizata,340100"]SC AUTOVAD SRL reprezentant autorizat Llumar monteaza folie auto autorizata R.A.R.
Se ofera certificat de autorizatie + timbre r.a.r. + garantie 5 ani.
Sunt disponibile mai multe tipuri de folie.
PRETURI PROMOTIONALE PENTRU MEMBRII
http://WWW.CLUBFORD.RO !!!
Relatii si programari la telefon :0766 529 211 viorel
http://www.folieautorizatarar.ro
15 Ian 2009, 21:45
up !!!
24 Ian 2009, 00:05
[SC AUTOVAD SRL reprezentant autorizat Llumar monteaza folie auto autorizata R.A.R.
Se ofera certificat de autorizatie + timbre r.a.r. + garantie 5 ani.
Sunt disponibile mai multe tipuri de folie.
PRETURI PROMOTIONALE PENTRU MEMBRII
http://WWW.CLUBFORD.RO !!!
Relatii si programari la telefon :0766 529 211 viorel
http://www.folieautorizatarar.ro
27 Ian 2009, 00:36
geamurile laterale (care se ridica) trebuiesc neaparat date jos?
28 Ian 2009, 16:32
ma intereseaza ptr luneta si ptr geamurile din spate ptr Ford Fiesta 6 din 2006 in 2 usi.
geamurile din spate sunt fixe si de o dimensiune mult mai mica decat geamurile din sapte de la Fiesta in 4 usi.
cat m-ar costa folia ptr geamuri spate + luneta?
28 Ian 2009, 16:35
$1 scrie:$2n sibiu? stii daca se ocupa cineva?
str. tiglari la nr.40 ... fac treaba buna baieti garantat
28 Ian 2009, 23:20
$1 scrie:$2eamurile laterale (care se ridica) trebuiesc neaparat date jos?
hai sa iti explic despre ce este vb.vrei calitate sau bataie de joc?
sincer mie imi este foarte usor sa iti pun folie fara sa demontez nimic.cum am mai spus atunci cand dai geamurile jos folia se pune altfel(fara bule ,fara praf,FARA SA EXFOLIEZE ).
iar datul geamurilor jos nu are nici cea mai mica problema.se vor pune la loc fara nici o bataie de cap.nu va scartii nimic,nu se va rupe nimic.avem experienta de sute de masini.
dc vrei eu pot sa iti pun si cum vrei tu dar am sa iti arat si diferenta.e usor sa iti iau banii dar calitatea?
uite un forum pe care mai scriu cei care au fost la mine:
http://forum.computergames.ro/search.ph ... id=6809270citeste si intreaba pe baieti cum l-i sa parut .
numai bine
28 Ian 2009, 23:22
$1 scrie:$2a intereseaza ptr luneta si ptr geamurile din spate ptr Ford Fiesta 6 din 2006 in 2 usi.
geamurile din spate sunt fixe si de o dimensiune mult mai mica decat geamurile din sapte de la Fiesta in 4 usi.
cat m-ar costa folia ptr geamuri spate + luneta?
sal.pretul pt masina ta este de 350 ron.vei primi autorizatie + timbre r.a.r. +garantie 5 ani.
toate cele bune
29 Ian 2009, 17:05
fiesta, in 5 usi. spate si luneta. multumesc
29 Ian 2009, 21:47
$1 scrie:$2iesta, in 5 usi. spate si luneta. multumesc
sal.pretul pentru masina ta este de 420 ron.vei primi autorizatie + timbre r.a.r. + garantie 5 ani.
toate cele bune
29 Ian 2009, 23:33
salutare , cat ar costa folia pentru un mondeo?(spate +luneta) si un pret pt toate geamurile
mersi
29 Ian 2009, 23:52
$1 scrie:$2
sal.pretul pentru masina ta este de 420 ron.vei primi autorizatie + timbre r.a.r. + garantie 5 ani.
toate cele bune
suma aceasta e cu reducerea de 20% de care spuneati la inceputul topicului?
29 Ian 2009, 23:53
aceste folii sunt si antiefractie?
29 Ian 2009, 23:54
$1 scrie:$2alutare , cat ar costa folia pentru un mondeo?(spate +luneta) si un pret pt toate geamurile
mersi
sal.pretul pt masina ta este de 450 ron(luneta + geamuri spate) + 150 ron geamuri fata.
toate cele bune
30 Ian 2009, 00:01
toate cele bune
suma aceasta e cu reducerea de 20% de care spuneati la inceputul topicului?
exact.pretul normal pentru spatele la o masina este de 500 ron.
cu siguranta sunt montatori ce pun folie mai ieftin.dar urmeaza partea a doua.
ce folie pun?....una de o calitate f.proasta.cum o monteaza?bule ,praf ,cute....
in comparatie cu alti montatori AUTORIZATI firma mea are preturile cele mai mici.
fiecare ce doreste .......o folie cu adevarat frumoasa.sau o folie pusa in graba ce se exfoliaza ,se decoloreaza si este plina de praf.
toate bune
30 Ian 2009, 00:06
$1 scrie:$2ceste folii sunt si antiefractie?
foliile auto au si un rol antiefractie.nu in aceeasi masura ca foliile speciale antiefractie.
acele folii antiefractie sunt transparente si se aplica pe geamuri plane.sunt niste folii foarte groase si au o rezistenta incredibila la orice tentativa de a sparge geamul.
ele nu se pot monta pe geamuri intrucat nu se pot mula pe geam (nu pot lua forma geamului).
30 Ian 2009, 01:04
Salut ma intereseaza si pe mine folie fata+ spate + luneta pt un Ford Focus Hatchback din 2007. La ce pret cu reducerea de 20% ?
30 Ian 2009, 13:42
$1 scrie:$2xact.pretul normal pentru spatele la o masina este de 500 ron.
daca pretul pentru spatele unei masini este 500 ron de ce pe alt forum la un golf V, pretul era tot de 420Ron, tot de la firma dvs?
Quote:
Originally Posted by XXXXX
pt un golf 5 fara geamurile fata cat ma costa? multumesc
sal ,dupa cum am vb si la tel pretul pentru masina ta ar fi de 420 ron.
Numai bine ,Viorel
30 Ian 2009, 15:32
M-ar interesa pentru un focus din 2003, hatchback in 4 usi, folie pentru geamurile din fata si spate + luneta, un pret estimativ. Si , daca se poate mai exact ce inseamna omologarea de la R.A.R.?
30 Ian 2009, 16:11
m-ar interesa cat dureaza sa imi puneti folia pe focusu din semnatura.(e in 4 usi, poza este de design).
30 Ian 2009, 16:52
cum arata autorizatia rar pt folii? este ceva xerox-at sau cum? este imprimat pe folie producatorul, provenienta sau/si atestarea r.a.r.
pe baza a ce se ofera garantia?
multumesc mul!
O zi buna
30 Ian 2009, 23:23
$1 scrie:$2alut ma intereseaza si pe mine folie fata+ spate + luneta pt un Ford Focus Hatchback din 2007. La ce pret cu reducerea de 20% ?
sal pretul pt masina ta este de 600 ron.
toate cele bune.
30 Ian 2009, 23:26
$1 scrie:$2xact.pretul normal pentru spatele la o masina este de 500 ron.
daca pretul pentru spatele unei masini este 500 ron de ce pe alt forum la un golf V, pretul era tot de 420Ron, tot de la firma dvs?
Quote:
Originally Posted by XXXXX
pt un golf 5 fara geamurile fata cat ma costa? multumesc
sal ,dupa cum am vb si la tel pretul pentru masina ta ar fi de 420 ron.
Numai bine ,Viorel
exact cum am spus pretulrile se stabilesc in functie de masina.cat de mult e de munca la o masina,cata folie intra,grad de dificultate.
iar pt un golf 5 pretul actual este de 450 ron.in plus preturile se mai modifica intrucat folia se cumpara in euro.
sunt multe chestii care difera de la masina la masina.
30 Ian 2009, 23:32
$1 scrie:$2-ar interesa pentru un focus din 2003, hatchback in 4 usi, folie pentru geamurile din fata si spate + luneta, un pret estimativ. Si , daca se poate mai exact ce inseamna omologarea de la R.A.R.?
sal.pretul pt masina ta este de 600 ron.iar omologarea r.a.r. consta intr-un certificat de autorizare pe care sunt scrise date tehnice despre masina(marca , numar de inmatriculare,serie sasiu),serie timbru r.a.r.(timbru r.a.r. ce se pune pe geam este inseriat si acea serie trebuie completata pe certificat),ce tip de folie s-a pus.date tehnice despre montator,legea care permite monatarea foliilor.
CU ACEST CERTIFICAT POLITIA NU ARE CUM SA RETINA UN TALON.
NU TREBUIE MERS LA R.A.R.
30 Ian 2009, 23:35
$1 scrie:$2-ar interesa cat dureaza sa imi puneti folia pe focusu din semnatura.(e in 4 usi, poza este de design).
SAL.timpul este de 3-4 ore.este o lucrare complexa iar cand pleci de la noi poti urca si cobor geamurile fara nici o problema(in geaneral trebuie sa nu le cobori 1 sapt.)
pretul este de 600 ron toata masina si 450 ron doar spatele.
numai bine
30 Ian 2009, 23:46
$1 scrie:$2um arata autorizatia rar pt folii? este ceva xerox-at sau cum? este imprimat pe folie producatorul, provenienta sau/si atestarea r.a.r.
pe baza a ce se ofera garantia?
multumesc mul!
O zi buna
o sa iti spun cateva secrete . autorizatiile sunt tiparite .stampilate,si semnate in prealabil cu datele societatii(sc autovad srl) .sunt trecute date despre importator , legislatie date precum ca sunt autorizate r.a.r..etc
am scris mau sus cateva cuv despre autorizatii.
sa stii ca nu pot posta pe net cum arata o autorizatie intrucat s-ar putea frauda.
folia LLumar este folia nr 1 in lume si este prima folie autorizata in romania.
garantia este trecuta pe autorizatie impreuna cu conditiile ei(nu raspundem de zgarieturi) si are ca valabilitate 5 ani din momemtul eliberarii autorizatiei.
dc doresti poti trece pe la service si iti pot arata o autorizatie impreuna cu timbrele r.a.r.
numai bine