Cum se poate da muzica mai tare ?
27 Ian 2009, 20:28
Salut oameni buni!
Va rog cine poate sa ma ajute in urmatoarea problema:am un ford fiesta 1.3 din 2008.La achizitie nu a avut nici un fel de sistem audio inclus.In locul in care trebuie sa fie radio cd sau mp3.se afla un panou frontal_cu 2 gauri micute in stanga si in dreapta).Ulterior am facut rost de un astfel de cd pe care doresc sa-l pun pe masina.Intrebarea este:CUM SE POATE SCOATE ACEST PANOU ???,si daca stiti (deoarece mi-au spus) ca are precablajul si boxele incluse?este adevarat?
Va rog mult ajutati-ma,deoarece este foarte"nasol" fara o muzica,o stire.Multumesc anticipat!
27 Ian 2009, 21:11
chiar nu a intampinat nimeni asemenea problema?
27 Ian 2009, 21:15
pai pe la gaurile alea micute banuiesc ca tre sa fie ceva suruburi, trebe desfacute scos panou si inlocuit cu alt panou care are locas de player
27 Ian 2009, 21:23
nu ,problema este ca nu exista nici un surub ,sunt doar 2 gauri micute dreptunghiulare
27 Ian 2009, 21:42
Poti sa ne arati si o poza? Eu unul nu am vazut in viata mea vreun Ford fara unitate audio...
Ai fost la vreun atelier de "car audio"? Nu costa mult aceste servicii...
27 Ian 2009, 22:27
$1 scrie:$2oti sa ne arati si o poza? Eu unul nu am vazut in viata mea vreun Ford fara unitate audio...
o sa fac maine o poza
27 Ian 2009, 22:31
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2oti sa ne arati si o poza? Eu unul nu am vazut in viata mea vreun Ford fara unitate audio...
o sa fac maine o poza.este un ford fiesta ambiente,1.3,70hp,2008,si a fost o promotie(ceva mai ieftina)care nu a avut nici un sistem audio.agenta de vanzari mi-a spus ca ar avea si 4 boxe incluse in fetele de usi,insa nu sunt convins de asta(nu am cum sa verific).
28 Ian 2009, 02:33
ceva de pe aici:
viewtopic.php?p=288628#p288628 nu te ajuta?
28 Ian 2009, 17:32
o sa fac maine o poza.este un ford fiesta ambiente,1.3,70hp,2008,si a fost o promotie(ceva mai ieftina)care nu a avut nici un sistem audio.agenta de vanzari mi-a spus ca ar avea si 4 boxe incluse in fetele de usi,insa nu sunt convins de asta(nu am cum sa verific).
am reusit sa fac astazi niste poze.poate imi da cineva o idee cum sa scot fara ca sa fortez acest panou,sau sa i se intample ceva.are idee cineva daca este posibil sa aiba din fabrica boxe incluse?????fiindca cei de la ford au zis ca este dotat cu asa ceva.
multumesc
- Fişiere ataşate
-

-

-

28 Ian 2009, 20:53
E prima oara cand vad asa ceva.
Iese cu surubelnita (e). Te joci cu ea in toate felurile pe acel plastic: apesi, tragi, totul finut.
Nu faci asta in fata blocului, la 5 grade! Incalzesti bine interiorul masinii si abia apoi te juca finut cu plasticul ala. Daca nu poti sa-l scoti, macar sa nu-l rupi.
28 Ian 2009, 21:13
da, ciudat. incearca finut cu surubelnita. sincer eu cand as avea in brate playeru si plasticu inlocuitor sa-l pun acolo l-as taia(partea aia neagra) si as baga mana in spate sa vad cum iese.
28 Ian 2009, 22:05
Da, dar poate chestia aia va mai fi de folos cuiva si poate omul nostru o va oferi la rubrica mocca

.