Ce fisiere citeste casteofonul?
Zilele trecute am platit avansul pentru un noul Focus versiunea trend si am uitat sa intreb daca casetofonul citeste mp3-uri (mi se parea normal ca la o masina lansata in 2008 sa aiba aceasta functie) .... dealerul fireste nici el nu mi-a spus asa ceva ...
. Mi se pare o tampenie. Dupa o scurta cearta la telefon m-a linistit
spunandu-mi ca citeste wma-uri. Face asa ceva? Trebuie sa ma chinui sa convertesc mp3-urile in wma-uri si apoi sa le pun pe cd?
Se poate schimba casetofonul? Este rentabil?
Daca nu....sa-mi iau un iPod ca am vazut ca in torpedou are o mufa jack (care si aia e prost pozitionata) ?
. Mi se pare o tampenie. Dupa o scurta cearta la telefon m-a linistit
spunandu-mi ca citeste wma-uri. Face asa ceva? Trebuie sa ma chinui sa convertesc mp3-urile in wma-uri si apoi sa le pun pe cd?Se poate schimba casetofonul? Este rentabil?
Daca nu....sa-mi iau un iPod ca am vazut ca in torpedou are o mufa jack (care si aia e prost pozitionata) ?
Ultima oară modificat de Cornel001 pe 30 Ian 2009, 17:20, modificat de 2 ori în total.
Motiv: foloseste functia cautare a forumului, in susul ecranului.
Motiv: foloseste functia cautare a forumului, in susul ecranului.
-

orio777 - Ford Freak
- Maşina: FORD FOCUS Hatchback 1.8 TDCi Trend Plus- 2008
- VIN: 55551656d5d5d4s66

Cred ca nu trebuia sa inchis topicul...daca nu vrei sa raspunzi la intebare
...sanatate...o sa-mi raspunda altcineva... Vad ca esti de mult timp pe forumul asta....din cultura ta generala iti puteai da seama ca un ff3 nu are casetofon....? ce masina mai vine in standard cu casetofon acum?