Salut duras ...
Nu ma pricep deloc la echipamentele care le-ai prezentat dar iti pot recomanda o alternativa mai ieftina:
player:
http://www.sigmanet.ro/LG-DVX392H--id11971 si ca memorie pentru player: HDD 500GB seagate Free Agent|Desk (extern pe usb) care a fost de vanzare si pe forumul nostru cu suma de 200 ron.
In total ajungi sa cheltui 460 ron si iti garantez ca playerul este absolut incredibil de bun. Eu folosesc unul de vreo luna pe o plasma de 106 cm. Citeste cam orice, merge repede, acceseaza usb-ul foarte rapid, subtitrarile le ia fara probleme daca au aceiasi denumire cu filmul. Face up-scaling la 1080i sau 1080p si chiar se vede diferentza intre el si vechiul dvd care nu facea upscalling. La capitolul culori nu stiu cum reuseste sa scoata imaginea dar se vede alsolut fantastic daca folosesc TV-ul pe setarile standard ( poate din cauza ca si tv-ul este tot LG).
Atentie.....daca iti cumperi acest dvd testeaza in magazin mufa HDMI...al meu a avut probleme de nou la ea.
Inca un lucru: la mine se vede mai bine pe iesirea Component si chiar am observat in magazine ca acele dvd-uri (care nu sunt de vanzare) care ruleaza acolo demonstrativ; incluciv cele blueray; sunt conectate tot pe component desi au hdmi. Nu cred ca se pune problema ca nu au avut cablu la ele.