Nu este cazul sa te retragi, sau sa te scuzi, chiar sunt bucuros ca am postat, am ceva vechime pe forum dar prefer de obicei sa ma rezum la a urmari discutiile, spun ca sunt bucuros pentru ca eram convins ca am dreptate, dar nu am stat pana acum sa ma intreb de ce. Cu ocazia asta m-am documentat mai bine si, desi poate sa sune ciudat iti multumesc pentru dezbatere

.
Ca sa revenim la subiect, spun un da hotarat ABS-ului, m-a scos de vreo cateva ori din situatii ce puteau deveni foarte neplacute. Una dintre ele, cred ca cea mai recenta s-a intamplat in perioada sarbatorilor, undeva inainte de Craciun. Eram pe la Tip Top-ul de la Moghioros, mergeam spre Bulevardul Timisoara pe strada Brasov, pe ultima banda (cea de langa linia de tramvai). Imediat dupa statie am vrut sa ma incadrez pe urmatoarea banda pe care, dupa cum aveam sa aflu era ceva gheata (am vazut ca era ud, dar nu ma asteptam ca pe la mijlocul unei zile cu soare sa fie inghetat). Urma sa ma incadrez in spatele unui camion al unei firme de distributie si, chiar in momentul in care am intrat pe banda acesta a franat. Am apasat frana puternic, ABS-ul a intrat din cauza ghetii, mi-am dat seama ca nu am cum sa ma opresc pana in el, si am virat dreapta pe prima banda (am avut noroc si cu spatiul pe care l-am gasit acolo, de obicei sunt masini parcate care iau foarte mult din banda), astfel am reusit sa il evit.
Am avut si un evenimet cu fosta masina (Solenza) unde ABS-ul mi-ar fi fost de folos, iar lipsa lui combinata cu experienta redusa m-au "ajutat" sa fac singurul accident (cel putin singurul in care a fost vina mea

).