Vanzare

Focus mk2 4 usi 2.0 Tdci 136 cp

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Re: Focus mk2 4 usi 2.0 Tdci 136 cp

Mesajde ratiu adrian » 02 Feb 2009, 19:29

Up
razi,maine poate fi mai rau
ratiu adrian
Ford Freak

Maşina: FORD
VIN: WF04XXWPD45M39087

Mesajde MociornitaCosmin » 03 Feb 2009, 01:46

Lumea "nu are" bani niciodata. Nimeni nu are bani de masina insa ne batem pe locurile de parcare. Este tara in care OTV are cea mai mare audienta desi nimeni nu se uita. Pe noi nu ne afecteaza criza, oricum banii nostrii stateam in alte mijloace de venit, fie ca este vorba de schimbasul din coltul strazii, de samsarul cu masini sau directorul unei companii multinationale, suntem o tara de spagari, ciubucari, comisionari si ipocriti. Nu ma intelege gresit, nu am nimic cu tara, nici cu tine sau oricare alta persoana din acest club, deopotriva. Doar ca, personal nu dau 2 bani pe aceasta tara pentru ca nu merita (capii tarii n-au ajuns acolo fara voturile noastre, deci, inculpati fiind, ne meritam soarta). Tin doar sa-ti reamintesc in ce tara traim si care sunt caracterele, mentalitatile si dupa ce principii se ghideaza sectorul de piata caruia i te adresezi. Lumea care priveste anuntul si vede pretul de 11xxx euro, chiar si negociabil fiind nu va face altceva decat sa-i sara in ochi Ford Focus 11000 euro. Iar, ca urmatoare reactii spontane se vor distinge urmatoarele tipuri de judecata : "cu 11xxx euro imi iau Mercedes E Klasse, nestiind ca un amortizor costa 2500 RON, fiind pe gaz se schimba amandoua+manopera sau daca se strica calculatorul de bord este jumatate din valoarea masinii. Ce conteaza k a fost taxi in Germania si ca in loc de 200,000 in bord are 800,000 reali? Are el Mercedes?"-aceasta fiind mentalitatea manelistului inconstient. Urmatoarea, o reprezinta cea a omului insigur, necunoscator si totodata putin naiv " cu 11xxx euro imi iau loganel nou, chiar 1.6 16v MPI, deci, o sa fiu invidiat de posesorii de 1,4 MPI". Rari sunt cei care ar pune problema in felul urmator : Ford Focus, Berlina,o limuzina superba (putin subiectiv), 2.0TDci, 136 ponei si un cuplu de 320Nm (rezerva mare putere pentru depasiri si nu numai), suspensie independenta, sistemele multiple de stabiitate cat si optiuni din plin. Sa nu uitam atat de cei 60,000 km, reali fiind datorita celor 3 ani vechime ai masinii cat si de costul redus al intretinerii (piese, revizii, consum). In final ramane sa tragi singur concluzia. Raspunsul meu este doar unul : nu! Masina pe care o vinzi nu este scumpa, doar majoritatea mentalitatilor sectorului de piata caruia te adresezi este ieftina.
$1 scrie:$2P ...!! e chiar scumpa sau ce se intampla !!? .....n-are lumea bani cu criza asta
MociornitaCosmin
Member

Maşina: AUDI A4 3.0

Mesajde oviviu » 03 Feb 2009, 09:20

E tare faza cu Loganistii. 80% dintre ei au mentalitati deplasate. Cu argumente de genul "mai bine E Klasse" vin cei care vor sa negocieze si spera la un 10k euro ptr Focusul tau.

Mie mi se pare bun pretul, l-as lua eu daca as avea banii.

Succes la vanzare!
Ford Focus 2.0 TDCI 2014
oviviu
Ford Freak

Mesajde Mondy man » 03 Feb 2009, 10:16

$1 scrie:$2umea "nu are" bani niciodata. Nimeni nu are bani de masina insa ne batem pe locurile de parcare. Este tara in care OTV are cea mai mare audienta desi nimeni nu se uita. Pe noi nu ne afecteaza criza, oricum banii nostrii stateam in alte mijloace de venit, fie ca este vorba de schimbasul din coltul strazii, de samsarul cu masini sau directorul unei companii multinationale, suntem o tara de spagari, ciubucari, comisionari si ipocriti. Nu ma intelege gresit, nu am nimic cu tara, nici cu tine sau oricare alta persoana din acest club, deopotriva. Doar ca, personal nu dau 2 bani pe aceasta tara pentru ca nu merita (capii tarii n-au ajuns acolo fara voturile noastre, deci, inculpati fiind, ne meritam soarta). Tin doar sa-ti reamintesc in ce tara traim si care sunt caracterele, mentalitatile si dupa ce principii se ghideaza sectorul de piata caruia i te adresezi. Lumea care priveste anuntul si vede pretul de 11xxx euro, chiar si negociabil fiind nu va face altceva decat sa-i sara in ochi Ford Focus 11000 euro. Iar, ca urmatoare reactii spontane se vor distinge urmatoarele tipuri de judecata : "cu 11xxx euro imi iau Mercedes E Klasse, nestiind ca un amortizor costa 2500 RON, fiind pe gaz se schimba amandoua+manopera sau daca se strica calculatorul de bord este jumatate din valoarea masinii. Ce conteaza k a fost taxi in Germania si ca in loc de 200,000 in bord are 800,000 reali? Are el Mercedes?"-aceasta fiind mentalitatea manelistului inconstient. Urmatoarea, o reprezinta cea a omului insigur, necunoscator si totodata putin naiv " cu 11xxx euro imi iau loganel nou, chiar 1.6 16v MPI, deci, o sa fiu invidiat de posesorii de 1,4 MPI". Rari sunt cei care ar pune problema in felul urmator : Ford Focus, Berlina,o limuzina superba (putin subiectiv), 2.0TDci, 136 ponei si un cuplu de 320Nm (rezerva mare putere pentru depasiri si nu numai), suspensie independenta, sistemele multiple de stabiitate cat si optiuni din plin. Sa nu uitam atat de cei 60,000 km, reali fiind datorita celor 3 ani vechime ai masinii cat si de costul redus al intretinerii (piese, revizii, consum). In final ramane sa tragi singur concluzia. Raspunsul meu este doar unul : nu! Masina pe care o vinzi nu este scumpa, doar majoritatea mentalitatilor sectorului de piata caruia te adresezi este ieftina.
$1 scrie:$2P ...!! e chiar scumpa sau ce se intampla !!? .....n-are lumea bani cu criza asta

No offence man, dar bati campiile tarii cu gratie.
Un amortizor de E-Klass nu costa 2500 ron; nu se schimba pereche pt ca e pe gaz ci pentru ca schimbarea doar a unuia ar afecta serios stabilitatea masinii pe drum, acelasi motiv pt care anvelopele, placutele de frana, etc se schimba DOAR in pereche.
Computere de bord se gasesc si SH la preturi intre 1000-1500 de euro.
"Ford Focus o limuzina superba" - come on, atunci S-klasse ce e, un hatchback?
Cat priveste piata auto, in Romania e aproape blocata complet; foarte-foarte greu se mai vinde cate ceva. E plin forumul de anunturi in care proprietarii au lasat si cate 2-2500 de euro din pretul initial si tot nu au gasit cumparator.

Concluzia: Ratiu Adrian, multa bafta la vanzare, ca in zilele noastre doar norocul a ramas sa conteze in vanzarea unei masini.
Nu fura !!! Guvernul nu tolereaza concurenta.
Mondy man
Gold Member

Maşina: Toyota PRIUS / BMW 525d

Mesajde MociornitaCosmin » 03 Feb 2009, 15:27

Ok!
Bat campii.
MociornitaCosmin
Member

Maşina: AUDI A4 3.0

Mesajde ratiu adrian » 03 Feb 2009, 16:38

salut.Sunt de acord cu parerile voastre 100%
stiu ca in Romania pe primul loc e "Brandu' ",adica daca e sa fie 11k euroi ce sa i dau pe in ford ca asta i o masina care nu iese in evidenta la fel ca un merc,bmw sau mai nou audi.....cu jdamii de km la bord ,fara o istorie a masinii concreta samd
Asta e natiunea noastra din pacate si nu ne vom schimba prea curand :-s
ratiu adrian
Ford Freak

Mesajde Younick_wlf » 03 Feb 2009, 18:25

ai 100% dreptate adrian...nu ne vom schimba(asta-i romanu pana nu iese in evidenta...)
Younick_wlf
1nsane Member

Maşina: Ford FOCUS 3 Hatch, 2017

Mesajde ratiu adrian » 05 Feb 2009, 09:08

m am gandit ca in perioada asta mai bine o tin
deci NU SE MAI VINDE
se poate inchide
o zi buna tuturor
ratiu adrian
Ford Freak

Mesajde leut27 » 05 Feb 2009, 09:37

foarte bine ai facut

sa fii sanatos si o conduci cu placere
If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus” – "the Orangutan" Jeremy Clarkson
leut27
1nsane Member

Maşina: ST stealth grey 2.0 ecoB Estate

Mesajde adispan » 05 Feb 2009, 09:45

s-a inchis
adispan

Maşina: FF2 2006 hatch 1.4i 80 CP
VIN: WF03XXGCD36M19528

Anterior

Înapoi la Vanzare