ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Pe ce muzica sofati ?

24 Noi 2008, 10:50

O sa ajunga de rapa tara asta! Daca nici manelele nu mai sunt ce au fost odata... :-O ;)

LE: Dintr-o regretabila eroare am scris "manelele nu mai sunt". Se va citi "manelele nu mai e" :D

24 Noi 2008, 11:43

$1 scrie:$2 sa ajunga de rapa tara asta! Daca nici manelele nu mai sunt ce au fost odata... :-O ;)

Si cam ce ai vrea tu? Doar e recesiune economica, nu mai e sponsori, nu mai e asa multe nunti... poate cu ceva inmormantari sa-si mai scoata saracutii parleala! :-S :))

24 Noi 2008, 13:37

$1 scrie:$2Si cam ce ai vrea tu? Doar e recesiune economica, nu mai e sponsori, nu mai e asa multe nunti... poate cu ceva inmormantari sa-si mai scoata saracutii parleala! :-S :))

deci pana la urma e buna si criza asta la ceva =D>

01 Dec 2008, 12:20

slayer - disciple of hell (http://www.youtube.com/watch?v=JGv6Tk3o ... re=related) , serj tankian, korn si un primus mai vechi

02 Dec 2008, 22:08

topul lunii decembrie (intr-o ordine aleatoare)

Adela Popescu - Ingerasii
Bad Boys Blue - Queen Of Hearts Dub Mix
Bad Boys Blue - Queen Of My Dreams Extended Mix
Blue System - Operator Eurodance remix
Modern Talking - There`s something in the Air
Denisa - O viata n-ar ajunge
Celine Dion - My heart will go on
Chris.Reece - The.Fall(Original.Vocal.Mix)
Modern Talking - Lonely Tears In Chinatown
Deetron.Feat.Ovasoul.7 - I.Cling(Aril.Brikha.Remix)
Denisa cu Liviu Pustiu - Da-mi un pupic
DJ Adrian Eftimie feat Aida - Desire xtd 130
Erasure - Mon amour
Modern Talking - In Shaire
Florin Peste cu Denisa - Lumea doarme eu n-am somn
Gold.Ryan - Circuit.Breaker(Repack.Version)
Modern Talking - For a Life Time
Bad Boys Blue - Queen of hearts
Denisa - Ce Suflet Ai
Iio.Feat.Frank.Bailey - Chastity(Remix)
Laura.Kidd - Automatic(Martijn.Ten.Velden.Mix)
Modern Talking - Riding On A White Swan
Modern Talking - Ten Thousand Lonely Drums
Modern Talking - The Angels Sing In New York City
Florin Salam cu Denisa - Iubire iarta-ma
Nelly Furtado - Say it right
Modern Talking - Princess Of The Night
Florin Peste cu Denisa - Noaptea asta de Craciun
sunfreakz - counting down the days
Denisa - ce-ai facut inimii mele
Yves Larock - Rise Up

02 Dec 2008, 22:24

Ca esti si manelist se vede...dar militian :-S ??

Mai nou in masina ascult topurile vibefm...care numai sunt asa stralucite:(

20 Dec 2008, 20:22

Muzica de rupere de roti / de zbor / de turatii ultra ? O:-) nu ca as avea cu ce :) dar asa cat se poate momentan, cine stie ce e pe viitor o schimbare de avion

Exemplu:
Adrian Eftimie - Changes in my life: http://www.youtube.com/watch?v=b51cZ0qp8wg

Alte piese din acelasi gen ?

31 Ian 2009, 16:35

Louis Prima & Keely Smith

Red Hot C. P.

Cantece de munte

31 Ian 2009, 16:52

ce sa va zic. ascult de toate. rock, cu toate ca nu-mi place am vreo 2-3 melodii preferate, si se mai intampla si manele, rar cand apare cate una faina, ceea ce se intampla tot mai rar. in rest house, r&b, rap, dance. cand fac un drum mai lung Eros Ramazzotti si Laura Pausini sunt ungere la inima. cand sunt fericit si ma simt bine house rullz sa rupa masina

31 Ian 2009, 17:56

AC/DC - Black Ice 8-X ascultat "tare" si la propriu si la figurat :D =D>

03 Feb 2009, 00:20

house, dance, pop, rock! astea toate merg oricand, bineinteles si radio acolo unde se aud bine posturile.

03 Feb 2009, 15:55

in principal ascult cam toate genurile...dar in oras prefer vibe fm

03 Feb 2009, 18:43

manelele e viata mea.
ascult toate genurile de manele inclusiv cele de inmormantare (au versuri profunde care imi merg la inima) cat si de nunta(sunt vesele si in general sunt adresate oamenilor care au bani).

voi sunteti niste fraieri care ascultati altceva pt ca nu stiti ce e aia muzica buna. nu va dati seama ca manelele e muzica mileniului 3??!!

03 Feb 2009, 19:03

$1 scrie:$2anelele e viata mea .... e muzica mileniului 3??!!

forget it :-?? sa nu fi prin preajma mea, ca fac urit la genul de mai sus :D

LE insa accept cu inima deschisa muzica tiganeasca autentica

03 Feb 2009, 19:21

$1 scrie:$2anelele e viata mea.

nu-i manea dar... dedicatie speciala pt tine... fara numar desigur :P
si pentru Cornel001 desigur... bossul bosilor :D/

03 Feb 2009, 19:55

In masina si nu numai:country&western!

04 Feb 2009, 03:05

eee fordistilor eu nu ascult muzica sa nu ma distraga de la condus,cine stie poate adorm,totusi cand ma apuca somnul am un cd cu paganini :-* si apropo de manelisti,ei trebuie sa existe altfel am fi toti la fel :D

04 Feb 2009, 09:31

acum, in conformitate cu vremurile pe care le traim, am lasat deoparte "metalul greu" si ascult "Pusca si cureaua lata" remix 2009 - Emil Boc :-??

04 Feb 2009, 10:38

$1 scrie:$2C/DC - Black Ice 8-X ascultat "tare" si la propriu si la figurat :D =D>

Foarte periculos , eu de fiecare data cind ascult AC/DC ,Iron Maiden ,Helloween etc . ma trezesc ca merg cu super-viteza...

04 Feb 2009, 10:44

$1 scrie:$2oarte periculos , eu de fiecare data cind ascult AC/DC ,Iron Maiden ,Helloween etc . ma trezesc ca merg cu super-viteza...

Am zis ca am eu o problema, dar vad ca nu sunt singuru' :D

04 Feb 2009, 15:35

Mie, pe melodia asta, mi se umfla picioru' drept si apasa pe acceleratie. Invariabil ! :)

04 Feb 2009, 15:44

$1 scrie:$2....mi se umfla picioru' drept si apasa pe acceleratie. Invariabil ! :)

=)) =)) =)) vai nu mai pot =)) =)) =)) cea mai tare explicatie =)) =)) =))

04 Feb 2009, 16:17

$1 scrie:$2ie, pe melodia asta, mi se umfla picioru' drept si apasa pe acceleratie. Invariabil ! :)

Aceeasi reactie o aveam si eu cand ascultam cu ceva vreme in urma melodia asta si pe vremea aia conduceam un Hyundai Coupe deci va dati seama ce era la dosul pasagerului din dreapta :-S

04 Feb 2009, 16:23

si nu numai ca vi se umfla piciorul drept :D apasind pe acceleratie :)) dar banuiesc fa faceati si cu degetele prin dreptul ochilor ;)

04 Feb 2009, 16:28

Bineinteles, da' treaba cu degetele prin dreptul ochilor nu e trecuta la capitolul reumatism :)

04 Feb 2009, 17:48

$1 scrie:$2ie, pe melodia asta, mi se umfla picioru' drept si apasa pe acceleratie. Invariabil ! :)

Pulp Fiction. bun film, cred ca l-am vazut de aprox 5 ori.

Mie mi se umfla piciorul pe versurile:
"supararea cand imi vine,
rup camasa de pe mine"

atunci, imi creste nivelul adrenalinei, retrogradez imediat si apoi o calc urat.
cred ca nu exista nimic mai rascolitor ca niste vresuri bune de manele. cand vreau sa ma linistesc si sa mai reduc din viteza ascult tot o manea dar, una de dor.
artisiti ca : guta, salam, sorinel pustiu ar fi intre preferatii mei.

04 Feb 2009, 18:19

Eu cred ca scopul tau e sa faci Focus-ul de ras, sa se duca vestea ca-i masina de manelisti pe langa celelalte nemultumiri pe care le ai :P
Altfel n-ai asculta manele dar dat fiind acest lucru te-ai reorientat numai ca sa-l faci de ras :))

04 Feb 2009, 18:27

$1 scrie:$2... sa se duca vestea ca-i masina de manelisti :P ....

slabe sperante ... aia au "atacat" alte brand-uri, mai premium :-& 8-X deja cind vezi mercedes, bmw ori audi, sansa este de 80%. ca dinspre ea / sa razbata o manea ... ptiu drace n-a c-am inceput sa vorbesc in versuri ... ma duc sa ma exorcizez cu niste trash 8-X

06 Feb 2009, 20:01

Si pentru ca tot e o perioada asa... mai ciudata pentru moderatori... vreau sa le dedic si eu o melodie intrand astfel putin in cercul dizidentilor :P

07 Feb 2009, 11:02

ascult destul de mult si radio, in special europa fm,dar am si vivaldi si metallica, linkin park, hoobastank - pieces, apropos de adrenalina ->Gavin Rossdale Adrenaline, rammstein- feuer frei..., the cardigans- my favorite game.., nightwish, within temptation, ATB cam tot si lista ar putea continua, dar fara manele;
Răspunde