ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
$1 scrie:$2 sa ajunga de rapa tara asta! Daca nici manelele nu mai sunt ce au fost odata...
Si cam ce ai vrea tu? Doar e recesiune economica, nu mai e sponsori, nu mai e asa multe nunti... poate cu ceva inmormantari sa-si mai scoata saracutii parleala!
MaÅŸina: Ford Fiesta Comfort 2007 1.25i 75CP Tango
Re: Pe ce muzica sofati ?
24 Noi 2008, 13:37
$1 scrie:$2Si cam ce ai vrea tu? Doar e recesiune economica, nu mai e sponsori, nu mai e asa multe nunti... poate cu ceva inmormantari sa-si mai scoata saracutii parleala!
Adela Popescu - Ingerasii Bad Boys Blue - Queen Of Hearts Dub Mix Bad Boys Blue - Queen Of My Dreams Extended Mix Blue System - Operator Eurodance remix Modern Talking - There`s something in the Air Denisa - O viata n-ar ajunge Celine Dion - My heart will go on Chris.Reece - The.Fall(Original.Vocal.Mix) Modern Talking - Lonely Tears In Chinatown Deetron.Feat.Ovasoul.7 - I.Cling(Aril.Brikha.Remix) Denisa cu Liviu Pustiu - Da-mi un pupic DJ Adrian Eftimie feat Aida - Desire xtd 130 Erasure - Mon amour Modern Talking - In Shaire Florin Peste cu Denisa - Lumea doarme eu n-am somn Gold.Ryan - Circuit.Breaker(Repack.Version) Modern Talking - For a Life Time Bad Boys Blue - Queen of hearts Denisa - Ce Suflet Ai Iio.Feat.Frank.Bailey - Chastity(Remix) Laura.Kidd - Automatic(Martijn.Ten.Velden.Mix) Modern Talking - Riding On A White Swan Modern Talking - Ten Thousand Lonely Drums Modern Talking - The Angels Sing In New York City Florin Salam cu Denisa - Iubire iarta-ma Nelly Furtado - Say it right Modern Talking - Princess Of The Night Florin Peste cu Denisa - Noaptea asta de Craciun sunfreakz - counting down the days Denisa - ce-ai facut inimii mele Yves Larock - Rise Up
Muzica de rupere de roti / de zbor / de turatii ultra ? nu ca as avea cu ce dar asa cat se poate momentan, cine stie ce e pe viitor o schimbare de avion
ce sa va zic. ascult de toate. rock, cu toate ca nu-mi place am vreo 2-3 melodii preferate, si se mai intampla si manele, rar cand apare cate una faina, ceea ce se intampla tot mai rar. in rest house, r&b, rap, dance. cand fac un drum mai lung Eros Ramazzotti si Laura Pausini sunt ungere la inima. cand sunt fericit si ma simt bine house rullz sa rupa masina
manelele e viata mea. ascult toate genurile de manele inclusiv cele de inmormantare (au versuri profunde care imi merg la inima) cat si de nunta(sunt vesele si in general sunt adresate oamenilor care au bani).
voi sunteti niste fraieri care ascultati altceva pt ca nu stiti ce e aia muzica buna. nu va dati seama ca manelele e muzica mileniului 3??!!
eee fordistilor eu nu ascult muzica sa nu ma distraga de la condus,cine stie poate adorm,totusi cand ma apuca somnul am un cd cu paganini si apropo de manelisti,ei trebuie sa existe altfel am fi toti la fel
$1 scrie:$2ie, pe melodia asta, mi se umfla picioru' drept si apasa pe acceleratie. Invariabil !
Aceeasi reactie o aveam si eu cand ascultam cu ceva vreme in urma melodia asta si pe vremea aia conduceam un Hyundai Coupe deci va dati seama ce era la dosul pasagerului din dreapta
$1 scrie:$2ie, pe melodia asta, mi se umfla picioru' drept si apasa pe acceleratie. Invariabil !
Pulp Fiction. bun film, cred ca l-am vazut de aprox 5 ori.
Mie mi se umfla piciorul pe versurile: "supararea cand imi vine, rup camasa de pe mine"
atunci, imi creste nivelul adrenalinei, retrogradez imediat si apoi o calc urat. cred ca nu exista nimic mai rascolitor ca niste vresuri bune de manele. cand vreau sa ma linistesc si sa mai reduc din viteza ascult tot o manea dar, una de dor. artisiti ca : guta, salam, sorinel pustiu ar fi intre preferatii mei.
Eu cred ca scopul tau e sa faci Focus-ul de ras, sa se duca vestea ca-i masina de manelisti pe langa celelalte nemultumiri pe care le ai Altfel n-ai asculta manele dar dat fiind acest lucru te-ai reorientat numai ca sa-l faci de ras
$1 scrie:$2... sa se duca vestea ca-i masina de manelisti ....
slabe sperante ... aia au "atacat" alte brand-uri, mai premium deja cind vezi mercedes, bmw ori audi, sansa este de 80%. ca dinspre ea / sa razbata o manea ... ptiu drace n-a c-am inceput sa vorbesc in versuri ... ma duc sa ma exorcizez cu niste trash
MaÅŸina: Ford Focus 2001 1.8TDDI 90hp Hatchback facelift
VIN: WF0AXXGCDA1K80538
Re: Pe ce muzica sofati ?
07 Feb 2009, 11:02
ascult destul de mult si radio, in special europa fm,dar am si vivaldi si metallica, linkin park, hoobastank - pieces, apropos de adrenalina ->Gavin Rossdale Adrenaline, rammstein- feuer frei..., the cardigans- my favorite game.., nightwish, within temptation, ATB cam tot si lista ar putea continua, dar fara manele;