Nu prea sunt de acord cu ce a zis colegul cum ca s-a dat liber la sh si acum si-au luat toti pisicute si golfuri, nici macar ca masinile sh sunt mai "bombe" decit alea noi nu prea inghit dar hai sa zicem...
Puterea masinii nu discut, imbie la viteza intr-adevar insa foarte multe accidente sunt frontale, accidente pe care o masina mai puternica le-ar fi "evitat" insa nici asta nu are o relevanta.
Si revenind la soferi....or fi aia "mici" neexperimentati si se pierd cu firea sau nu stiu ce sa faca in anumite situatii....insa nici cu astia "batrani" nu mi-e rusine

Sunt ferm convins ca si pe aia mai cu vechime daca ii pui sa dea de carnet acum, au sanse destul de mari sa pice foarte multi nu numai la sala, ba chiar si la traseu (myself included) fie si numai pentru ca in trafic se fac destul de multe nereguli general acceptate care sunt trecute cu vederea si de politie si de coparticipanti.
Nu prea am vazut pe nimeni zicind ca traficul este din ce in ce mai aglomerat si ca asta este una din principalele cauze generatoare de "evenimente". Ca orice "sistem" cind este suprasolicitat, cedeaza prin punctele mai slabe (in cazul de fata soferi incepatori). Imi aduc aminte acu 10-15-20 de ani, se mergea civilizat, regulamentar, parca nu se grabea nimeni nicaieri si cind intr-adevar se intimpla ceva, era din absolut greseala soferului (de exemplu trecut pe rosu). Sunt ferm convins ca mare parte din accidentele cauzate de incepatori au co-autori soferi "experimentati"
Exista vreunul dintre noi care cu mina pe inima sa zica ca nu a jenat niciodata pe careva in trafic, nu a fortat un galben sau a mers cu viteza mai mare decit ii era permis?? Eu unul nu pot sa fac asta, nu stiu de voi.