de iacoban » 13 Feb 2009, 11:49
Nu pot spune cine face asa ceva caci se considera reclama.Daca am acceptul moderatorului va comunic unde, pret,etc.
Da , este real, pozele sunt reale si este o operatie sigura.In principal este folosita pe masinile cu vopseaua buna, si pentru cei ce doresc ca masina lor sa fie impecabila.Acum pot sa va spun ca o persoana, face mari sacrificii sa isi cumpere o masina noua in romania, date fiind salariile.La acea masina se plateste casco, sau este varianta asigurarii obligatorii. Cati din noi au astfel de loviyuri pe masina si nu le facem din cauza ca trebuie chituita si vopsita? Apoi daca am avea masina de schimb cateva zile cat dureaza reparatia. Daca lumea ar fi informata de acest procedeu, si serviceurile ar avea preturi mai mici si masinile lovite usor ar fi mai putine. Ce pot sa va garantez este ca o loviotura de piatra, portiera, gheata in maxim 3 ore dispare. Si nu sare vopseaua, Am o intrebare: o masina frumoasa, aproape noua cu 2-3 lovituri de piatra pe capota, ce ati face? vopsiti capota sau o indreptati, caz in care ramane cu vopseaua de fabrica? Si nu cred ca se face si in alta parte, am fi vazut macar un exemplu. Si da va confirm ca in marile uzine auto sunt astfel de tehnicieni care fac retusurile. Ei de ce nu revopsesc?
Daca moderatorul crede ca este in avantajul forumului, si da acceptul pot sa va dau toate detaliile. Imi pare bine ca cel putin ati aflat ca este aceasta varianta si ar trebui sa ganditi de 2 ori inainte de a face o reparatie la tabla.