Arhiva Comercial

Costuri revizii diesele 30000Km

Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.

Re: REVIZII

Mesajde opc_tin » 11 Feb 2009, 12:57

$1 scrie:$2tiu ca cei de la BDT o fac si cu piesele clientului, dar se dubleaza manopera. se duce undeva la 48 de euro fara TVA/ ora.
dar nu recomand BDT :(

Iti multumesc, de BDT nici nu vreau sa mai aud ca am avut souri la 8 000km cind am avut pierderi de ulei ,iar cind au constatat au facut un deviz de 31 de repere de schimbatdupa care am stat2,5 luni noroc ca nu a necesitat sa stau cu masina pe dreapta,iar dupa ce am tinut masina in service 2 zile in plin trafic pe Mosilor i-mi sare furtunul de la radiator care a fost bagat fara sa-i puna colierul dovada ca era pe furtun prins mai sus,de unde am plecat pe platforma inapoi la service.unde am mai pierdut 3-4 ore .
Si sonda din rezerv am schimbato de 2 ori pina acum cind am 28.000 kmiar cind aveam indicatie de 170 km pina la pompa sa
oprit si iar am chemat platforma ,dar in drumul spre BDT langa service este un LUKOIL si am bagat motorina cu masina pe platforma,ca sa fiu sigur ca am motorina,dupa ce am dat masina jos ,am stat sa-i faca o simpla aerisire de la ora 15.15- 20.30 motivind ca nu pot ca sa se uite ca au programari ,din momentu cind au bagat si pina au iesit cu ea afara a durat 15 minute adica la 20.45 am plecat acasa.
Cind au schimbat acele garnituri pe unde pierdea ulei a necesitat darea motorului jos si iar belele nu au bagat freon in AC si iar am facut plimbari de 2 ori cu programari...........si cred ca as mai gasi motive ca sa nu mai aud de BDT
FUSION 1.4 tdci 2007
opc_tin
Incepator

Re: Costuri revizii diesele 30000Km

Mesajde gicu_tatu » 26 Feb 2009, 10:48

mai fratilor eu la fusionul asta care l-am luat sh am 26.000 de km si are cam 2 ani jumatate. nu a fost la revizie din februarie 2008. ce ziceti sa fac revizia aia de 30000 sau pe aia de 3 ani?
pe de alta parte chiar ma gandesc sa nu fac la ei revizia ca m-am cam lamurit cu garantia asta, mai ales extinsa... nu acopera mai nimic.
stie cineva cat costa o revizie la service cu toate filtrele si cu bujii(o fi nevoie sa le schimb?).
Două lucruri sunt infinite: universul şi prostia omenească, şi de primul nu sunt asa de sigur.
Albert Einstein
gicu_tatu
Incepator

Maşina: Ford Fusion 2006 1.4TDCI

Re: Costuri revizii diesele 30000Km

Mesajde Mr.Cod » 28 Mar 2009, 17:06

Cei de la Colina Motors (Popesti Leordeni) mi-au cerut 650 RON pentru revizia de 30k km in conditiile in care se lauda ca au oferta cu uleiul si filtrul gratis. Schimband filtrul de aer si filtrul de polen, car nu costa mai mult de 150 ron impreuna, inseamna ca manopera lor este de 500 Ron :-?? . Inteleg de ce unii trebuie chiar sa se dea faliment.
Mondeo Wagon Titanium 2,0EcoBoost 203CP E6 AT6, Tectonic silver
Mr.Cod
Member

Maşina: Mondeo MK5 Wagon Titanium 2,0EcoBoost 203CP E6 AT6

Anterior

Înapoi la Arhiva Comercial