Daca ar fi dupa mine, suturi in gura in ordinea urmatoare (ce mi se pare mie mai najpa) puteti sa ma "corectati"
Vorbesc aici strict de lumini, nu de altceva
Deci...suturi in gura in ordinea numerelor de pe tricou

1. Domni care merg cu faza lunga TOT timpul indiferent de conditii, chiar daca merg in spatele cuiva, tot ii doare la basca. Nu de putine ori mergi pe drumuri "nationale"/"judetene" si-ti vine cird din fata, dai flash sa se stinga lumini ca pe ei nu-i intereseaza, si cu nu mica mirare, sting faza lunga NU primul, ci al doilea, al treilea etc.
2. Domni care merg cu proiectoare...nu mai dau detalii, ii stim cu totii. Aici mai exista o subcategorie de gay care merg cu pozitii (eventual albastre ca deh....) + proiectoare
3. Domni care merg cu TOATE luminile aprinse
4. Domni care merg FARA lumini aprinse. Pitecantropi d-astia gasesti pe drumuri afara din oras, in amurg, pe inserat cind evident nu mai vezi masina din fata, dar "e lumina, nu-mi trebuie faruri"
5. Domni care merg cu farurile reglate pe "sus" ca sa bata DEPARTE
6. Domni care n-au saracii 10roni sau cit naibii e sa-si mai regleze mizeriile de faruri din cind in cind. Mai vezi cite unul de bate foarte fericit prin copaci, nu-i bai...
7. Domni cu faruri/stopuri/lumini externe "tunate", iarasi extrem de neplacut, mai vezi cite unul cu folie pe stopuri (ce puii mei am stopul aditional, ce nevoie am de stopurile normale??). Aici mai intra si bec pt reverse rosu (ca arata mai bine), lumini rosii in fata sau albe in spate (nu o sa inteleg de ce, poate ma luminati voi)
Sper ca nu am uitat pe vreunul, daca e mai completati voi.
Ca sa intru in topic, legat de semnalizare, da, e neplacut cind face manevre fara semnal, si mai neplacut cind face aceeasi manevra fara sa se asigure. Daca pe primii incepi sa-i mai citesti din cind in cind, cei din a doua lista sunt chiar accidente care se duc undeva sa se intimple.
Mai e si varianta 3, cea mai nasola de altfel,si fara semnal si fara asigurare. La astia merge 2 portii de suturi.