Intilniri cu Politia Rutiera
POVESTEA RADARULUI DIN BRASOV
5 ianuarie, in padurea bogatii, adispanu mergea de la sighisoara spre brasov; drum curat, neaglomerat, bellu' in functiune ... restrictie de 40 km/h in afara localitatii; ok, luam curba, vad 3 masini parcate pe stinga (zic, eh, parcare) cind deodata detectoru explodeaza; frina brusca ... apoi bipait intens la bell ... insa politistu deja iesise din ultima masina parcata si ma trage pe dreapta
legitimare, acte, ok, cere viteza: 82 km/h (cand io DEJA frinasem nitel); ma intreaba "ati vazut limitarea de 40"? zic da, insa "era drumu liber si ... am depasit-o"
imi face PV pe viteza de 77km/h si imi atrage atentia ca in una din masinile parcate murisera doi oameni cu 2 zile inainte, exact in acea portiune de drum; ne salutam si plec
POVESTEA FILTRULUI DE LA 05:18
in noaptea de 7/8 feb adispanu merge la petrecere; bea un gin tonic pe la 9 jumate si o gura de whiskey pe la 12 noaptea
pleaca de acolo conducand o masina cu ITP expirat, a unei prietene
la ora amintita e oprit de un filtru pe strada ce leaga giurgiului de berceni (irimceanu or something); legitimare, actele, politistu zice "v-a expirat itp-ul" io zic "da, stiu, e masina unei prietene ca a mea e in service"; "ati baut?" "da, pe la 12" "pai si daca iese?" "mda ... n-o sa fie bine"
trec la fiola; rezultat: 0,00%
dau sa plec, omu zice: "daca beti, mincati ceva sau dormiti vreo 3 ore ... ca se mai atenueaza"
asta e
- adispan
- Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: FF2 2006 hatch 1.4i 80 CP
- VIN: WF03XXGCD36M19528
De obicei sta politia langa Mol-ul de acolo

(asta apropos de cazul mediatizat ieri cu tipul retinut de militieni ca le-a pozat masinile stationate aiurea).
Cu mintea incetosata ma urc in mondeo si o iau usurel spre casa. Deasupra pasajului Marasesti in drepta dupa camera de comert era filtru format din 3 echipaje. Cand i-am vazut am zis sa o iau inainte desi trebuia sa fac dreapta spre ei. Cand ma uit pe stalp era un mare semn cu obligatoriu la dreapta... Ma gandeam daca sa fac un NFS most wanted sau sa raman fara carnet. Am stat cateva secunde... BPRistii si-au at seama ca ceva nu e in regula si vreo 2 au inceput sa alerge spre logan tinandu-se de basca. What the fuck... asta e raman fara carnet imi zic si o iau in directia lor. Sunt tras pe dreapta... se prezinta, ma prezint, dau actele... Ati consumat alcool? Eu zic NU hotarat... desi ma tineam de portiera. Sanatate, numai bine! L-am luat ca pe un semn de la Dumnezeu... never drink and drive chiar daca ai 2 metri pana acasa, chiar daca esti singur pe sosea... mai bine dorm pe strazi cand mai ajung in situatia asta.

Ii zicea ala din dreapta: "Baga-te mai pe stanga ca urmeaza sa facem stanga la intersectie"... "Da semnal"... "Vezi ca vine ala din dreapta trebuie sa-i cedezi"