Cum se poate da muzica mai tare ?
Răspunde

Re: Compatibilitate unitate aftmarket

07 Oct 2008, 09:33

valere

Daca doresti sa folosesti unitatea ca si navigator atunci NEAPARAT trebuie sa instalezi soft de navigatie (oricare din cele mentionate in specificatiile tehnice ale unitatii). Modulul GPS integrat in unitate furnizeaza doar coordonate in timp real.

07 Oct 2008, 11:16

Cu scuzele de rigoare fata de cei care titi care s-au aratat interesati ori au si lansat deja comenzi, anunt ca in acest moment am sistat orice precomanda pentru unitati multimedia OEM Ford, dotorita fluctuatiilor de curs valutar. Va multumesc anticipat pentru intelegere si ... imi cer scuze, insa nimeni nu se astepta la o crestere de 25% pe cursul USD/RON

18 Oct 2008, 12:35

E CRIZA stim :-S :))
Si ca sa fiu ontopic: Sper sa nu starnesc antipatia tuturor dar... mie mi se pare odioasa interfata grafica a acestor sisteme. :-&

18 Oct 2008, 12:56

$1 scrie:$2 CRIZA stim :-S :))
Si ca sa fiu ontopic: Sper sa nu starnesc antipatia tuturor dar... mie mi se pare odioasa interfata grafica a acestor sisteme. :-&

:D inainte de le comenta fa o vizita in Bucuresti / str. Moinesti celor de la AutoGadget/Carbest si uita-te la cele care le au pe stoc =)) apoi poti sa spui ca interfata acestora este odioasa hidoasa ingrozitoare =)) =)) =)) dar leaga-te bine cu centura de scaun sa nu suferi un atac de parkinsson :D este cum ai comenta desktop windowze vista cu desktop SuseLinux + compiz 3D ... socul o sa fie similar

18 Oct 2008, 13:30

exista vreo posibilitate de conectare a unui calculator la sistem?
Am vazut ca are windowsCE 0.5 ma gandesc ca poate merge resoftat! :-"

18 Oct 2008, 13:35

$1 scrie:$2xista vreo posibilitate de conectare a unui calculator la sistem?
Am vazut ca are windowsCE 0.5 ma gandesc ca poate merge resoftat! :-"

nu, dar am gasit pe un site metoda de resoftare a modulului GPS (intern), unit sunt tot duale, adica un modul cu embededOS(playerDVD/TV tuner / radio / Ipod player ) + modul GPS cu OS winCE 5.0 (unloocked), insa modulul embededOS este controlat de cel cu winCE 5.0 si beneficiaza de functia DualZone (asculti muzica in timp ce pe ecran ai imainea GPS ori o alta aplicatie windows mobile). totusi metoda eu nu o recomand pina ce nu ai la indemina si firmware unitate.

PS oricum wince cu care vine are o multime de skin si de setari, fotografiile au fost facute la doar 2-3 zile de la montaj pe masina, acum cel putin la mine look este altul

24 Oct 2008, 12:33

deci.... ma tot chinui de ceva timp sa-mi dau seama ce unitate ar intra la mine in masina (am mk3 din 03.2003 fara facelift). are acum un travelpilot 170, d-ala cu navi si cd/cdc. am inteles ca ar avea 1.8din, insa, dupa ce l-am masurat am vazut ca are putin peste 10cm, care e dimensiunea de 2din.
oare pot pune ceva 2din? sunt unitati 1.8din aftermarket sau originale de ford?
cel mai mare interes este sa pot asculta si eu o suta de melodii fara sa schimb cd-ul.
deci si un mp3 ar fi ok, dar nu vreau sa las gol sub unitate, nici sa maschez gaura aia, si nici nu vreau sa pun vreo unitate care sa arata ca bradu de craciun, si, daca nu cer prea multe, as vrea sa pastrez si comenzile de pe volan.
cea prezentata de tine ( isotech_ro ) aici arata bine si face mai mult decat imi doresc. gps nu ma intereseaza, pentru ca e pozitionat destul de jos si nu e ok.
as vrea sa-l incerc, sa vad daca se poate pune pe masina mea... nu ajungi prin bucuresti :)

28 Oct 2008, 14:02

Salut,
unitatea citeste toate formatele de divx sau avi? cu subtitrare?
Multumesc!

28 Oct 2008, 15:25

$1 scrie:$2alut,
unitatea citeste toate formatele de divx sau avi? cu subtitrare?
Multumesc!

DA (DivX, Xvid inclusiv cele encodate audio ac3, mp4, mpg, avi)

28 Oct 2008, 16:55

ce se mai aude cu importul? poate refaci calculele, ca nu-i musai sa ramina aceleeasi preturi.

30 Oct 2008, 06:44

Pe mine nu m-ar deranja sa platesc in valuta direct, $ ori €, ce e mai convenabil :-??

30 Noi 2008, 10:17

salut
m-ar interesa si pe mine un DVD pentru un ford focus 2006.

25 Dec 2008, 15:27

La unitatea dreptunghiulara sunt luminate doar cele doua butoane rotunde sau toate?
Am observat k lumina este albastra, se poate face verde din meniu ?

27 Dec 2008, 19:09

$1 scrie:$2eci.... ma tot chinui de ceva timp sa-mi dau seama ce unitate ar intra la mine in masina (am mk3 din 03.2003 fara facelift). are acum un travelpilot 170, d-ala cu navi si cd/cdc. am inteles ca ar avea 1.8din, insa, dupa ce l-am masurat am vazut ca are putin peste 10cm, care e dimensiunea de 2din.
oare pot pune ceva 2din? sunt unitati 1.8din aftermarket sau originale de ford?
cel mai mare interes este sa pot asculta si eu o suta de melodii fara sa schimb cd-ul.
deci si un mp3 ar fi ok, dar nu vreau sa las gol sub unitate, nici sa maschez gaura aia, si nici nu vreau sa pun vreo unitate care sa arata ca bradu de craciun, si, daca nu cer prea multe, as vrea sa pastrez si comenzile de pe volan.
cea prezentata de tine ( isotech_ro ) aici arata bine si face mai mult decat imi doresc. gps nu ma intereseaza, pentru ca e pozitionat destul de jos si nu e ok.
as vrea sa-l incerc, sa vad daca se poate pune pe masina mea... nu ajungi prin bucuresti :)

si eu am pe masina un travel pilot ex si m-ar interesa la schimb+diferenta o combinatie pentru un aftermarket cu toate(gps/tv/dvd) sa fuctioneze tot si dispaly mare bineinteles. intereseaza pe cineva?

28 Dec 2008, 23:46

$1 scrie:$2a unitatea dreptunghiulara sunt luminate doar cele doua butoane rotunde sau toate?
Am observat k lumina este albastra, se poate face verde din meniu ?

sunt luminate toate butoanele, insa culoarea nu poate fi modificata din setup aparat. singura metoda ar fi inlociorea LED cu altele de alta culoare

30 Dec 2008, 19:50

uitati ce au bagat mai nou pe european parts ;)
pentru modelul dreptunghiular http://www.european-parts.net/catalog/p ... cts_id=921
pentru modelul oval http://www.european-parts.net/catalog/p ... cts_id=922

31 Dec 2008, 15:43

foarte scumpe pe european parts.

02 Ian 2009, 16:33

Fata de preturile vehiculate aici sunt cat de cat apropiate!
Daca ai alta sursa mai ieftina esti binevenit sa o precizezi si pentru ceilalti :D

04 Ian 2009, 09:41

$1 scrie:$2ata de preturile vehiculate aici sunt cat de cat apropiate!
Daca ai alta sursa mai ieftina esti binevenit sa o precizezi si pentru ceilalti :D

am. voi reveni cu detalii in scurt timp.

08 Ian 2009, 11:19

M-ar interesa si pe mine dar nu vreau sa stric aspectul bordului cu butoane luminate in verde/albastru din moment ce restul e rosu... daca se integreaza perfect e bine... daca nu... nu consider ca s-ar merita... si receiverul GPS unde se afla instalat? in bordul masinii?

08 Ian 2009, 11:23

$1 scrie:$2.. si receiverul GPS unde se afla instalat? in bordul masinii?

este integrat in unitate

08 Ian 2009, 16:53

$1 scrie:$2itati ce au bagat mai nou pe european parts ;)
pentru modelul dreptunghiular http://www.european-parts.net/catalog/p ... cts_id=921
pentru modelul oval http://www.european-parts.net/catalog/p ... cts_id=922

mai ieftin ca pe ebay si european parts ;)

http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=110&t=26029

14 Feb 2009, 16:24

$1 scrie:$2eri am montat sistemul la Transatlantis Constanta. Montajul a decurs fara probleme, unitatea fiind perfect compatibila, nefiind necesar nici un alt adaptor, masca, etc. Service-ul il monteaza fara probleme daca unitatea este compatibila, timpul de montaj a fost de cca. 2ore, manopera 156 RON. Comenzile pe volan functioneaza fara alt adaptor aditional. Singura chestie este ca nu il mai 'vede" Convers+, dar asta nu o consider o tragedie. Referitor la calitate, am fost placut surprins, in privinta calitatii audio, se aude mult mai bine decat unitatea originala, imaginea pe monitor super clara, unghi de vizionare foarte mare. Astazi o sa incerc sa conectez un hard disc extern si sa incerc niste filme si videoclipuri in format DivX, am testat numai DVD si VCD, merg fara probleme.
O sa revin duminica seara cu mai multe detalii si poze.
Pt colegul isotech, ^:)^ ^:)^ ^:)^ =D> =D> =D>

Am montat (inca de asta toamna) exact aceiasi unitate pe acelasi tip de masina ca si tine,numai ca la Galati.Nu merg comenzile pe volan,nu pot sa transfer agenda din telefon pe unitate prin bluetooth,iar in timpul convorbirii trebuie sa tip cat pot ca sa fiu auzit. La tine merg toate ? E ceva de facut ?

14 Feb 2009, 16:47

$1 scrie:$2... Am montat (inca de asta toamna) exact aceiasi unitate pe acelasi tip de masina ca si tine,numai ca la Galati.Nu merg comenzile pe volan,nu pot sa transfer agenda din telefon pe unitate prin bluetooth,iar in timpul convorbirii trebuie sa tip cat pot ca sa fiu auzit. La tine merg toate ? E ceva de facut ?

@nevasrl aka d-l neagu: se pare, ca pentru a functiona comenzile pe volan, modulul canbus trebuie resetat

14 Feb 2009, 17:00

Va salut d-le Gabor! Am facut si asta si tot degeaba. Nu v-am mai sunat pentru ca am considerat ca v-am sacait destul cu cea navigatie.

14 Feb 2009, 18:56

Salut ''muzica9". Am pe Noul Mondeo montata unitatea cu rama ovala,dar nu am reusit sa fac sa mearga comenzile de pe volan.Am incercat sa resetez CAN-ul scotandu-l si punandu-l in mufa dar nu merge.Am inteles ca la tine a mers. Cum ai procedat ? Multumesc.

14 Feb 2009, 21:00

s-a blocat o singura data. atunci cind umblam la ea si nu era montata definitiv in bord. probabil atinsesem ceva. s-a rezolvat prin scoaterea mufei can-bus.

10 Aug 2009, 23:06

La Mondeo Mk3 din 2002 mai este o problema. Chiar daca s-ar monta, ar avea de toate, inclusiv comenzi pe volan etc, exista impedimentul ca playerul este montat prea jos!
Are cineva cunostinta de existenta unei solutii complete asa incat playerul sa vina mai sus, sub ceasul oval sau chiar sub aerisitoarele centrale?
Deci tot panoul inlocuit, mutare butoane de AC si celelalte, totul regandit, aspect, integrare "in peisajul Ford" etc.. Ceva frumos, daca s-ar putea.

10 Aug 2009, 23:27

n-ai cum. de ce crezi ca este prea jos? eu zic ca vine la fix pe mondeo. exact acolo unde nu bate lumina.

10 Aug 2009, 23:44

de exemplu daca un copil sta in spate, la mijloc si priveste printre scaunele fata "emisiunea" la player, el va fi deranjat de fiecare data cand soferul schimba treapta de viteza.
parerea mea, este prea jos.
Răspunde