Nene Fordescule, asta am invatat-o la scoala de soferie

Am pus eu semnal dreapta cu 50 m inainte, desi mai aveam inca o straduta la dreapta mai aproape. Instructorul mi-a explicat ca semnalul e valabil pt prima intersectie, si ca daca unul iese de pe strada aia va crede ca eu vreau sa intru si se baga in fata mea.
Almanahe, sa zicem ca am avut treaba la Gemenii Sitraco, masina parcata pe Natiunile Unite, sensul spre Splai. Sa zicem ca domiciliez intr-unul din blocurile alea doua abia terminate, respectiv ala pe stanga, care are in fata parcarea cu pricina. Nu stiu daca ai observat, dar le-au amenajat si cate o mica parcare fiecaruia, in fata. Ca sa ajung acolo, trebuie ori sa ma invart pe enspe stradute, ori sa fac frumusel stanga, si sa rezolv problema in 30-40 m, chiar daca trebuie sa dau prioritate celor ce vin din sens opus, chiar daca cei din spate se opresc 1 min (sunt 2 benzi acolo, atentie!). Dar nu, noi ne incapatanam sa vrem acolo un semn de interzis la stanga, ca daca e curba incomodam. Stii f bine ca e vizibilitate acolo, ca nu ai de unde sa vii cu viteza f mare, indiferent de ce sens vorbim...
"Beware the lollipop of mediocrity; lick it once and you'll suck forever." -Brian Wilson