Ford Focus XR
se mai alatura un membru comunitatii Ford
.Am citit forumul in proportie de 50 % , de la accesoriile tuning (in primul rand) la prezentarile membrilor .. imi place in mod deosebit masina lui zero_patru_hol > http://clubford.ro/viewtopic.php?f=15&t=7686&start=0 si povestea ei
.personal am un foculet'
. Un Ford Focus XR echipat sport din 2007 , 1.8 TDCI DuratorQ / 115 cp . Ca dotari suplimentare nu stiu ce sa va spun in amanunt ca detin , doar body kit-ul care se evidentiaza (bara fata /spate , eleron , respectiv praguri) suspensia sport (destul de dura) , rotile pe 205/50/17" .. ca interior , in mare parte egal cu celelalte (volan in 3 spite , dublu cimatronic si restul ..) . Masina nu are nimic adaugat pe ea altceva decat cum a iesit pe poarta fabricii ! .. bine , poate 2-3 zgarieturi , o infundatura in portiera destul de urata si o mica coliziune pe spoiler (se vede in poza daca va uitati mai atent) . Am masina de 1 an si putin , timp in care a parcurs 25.000 km . Se comporta excelent , este o placere s-o conduci la peste 120 km/h (sentimentul este unic) dar ne oprim la 180 , unde este limitata . Nu vreau sa inchei pana nu strig in gura mare calitatea proasta a drumurilor - am 2 pneuri schimbate pe motiv de galca' .daca am uitat ceva in prezentarea mea (impropriu spus) / a masinii ..
ps: la urmatoarul Ford Meeting vreau si eu

/
/
/
numai bine tuturor ,
-

b.Catalin - Incepator
- Maşina: Ford Focus XR (limited edition) 2007 , 1.8 TDCI - 115 cp
- VIN: n0neS3rialnoNumbe
, da e bine si asa.
.

Partea proasta cu jantele astea este ca nu poti pune cauciucuri mai late de 205:( Din cauza asta eu vreau sa le schimb. Multi km fara probleme!