Discutii libere/forum

Intamplare din preaminunatul Bucuresti

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Re: Intamplare din preaminunatul Bucuresti

Mesajde cristian3000 » 18 Feb 2009, 08:57

ultimele peripetzii:
aseara ajung acasa mai tarziu, parchez in singurul loc din parcare care era liber, si anume la geamul unuia care sta la parter, despre care stiam ca se umfla orezul in el si are impresia ca locul ala ii apartine. pe la 10 suna la interfon, cobor jos, vorbesc cu el vreo 5 min, imi zice ca daca nu o mut, mi-o blocheaza. ok, blocheaz-o, urc sus. el parcheaza in fatza mea, ma blocheaza.
azi dimineata: ies, masina lui tot acolo. ma uit, masina din dreapta mea era destul de departe de mine, cam la 1 m, ma gandeam ca pot sa ies, dar totusi, mai intai hai sa sun la politie. sun la urgentza 112 ii zic problema, ma trimite la comunitara. sun la comunitara, ma indruma catre rutiera. sun la rutiera, ma intreaba daca e loc suficient pentru ca sa intre o masina de-a lor de ridicat autoturisme, le zic ca este si-mi zice "ok, incercati sa va intelegeti cu el, daca nu reveniti cu un telefon si trimitem masina sa i-o ridice, dar o sa dureze vreo ora. nu aveam timp sa astept o ora, asa ca urc la volan si ma strecor la milimetru prin spatiul care mi-a fost suficient si nu am atins nicio masina. scot masina, ii bat lu asta la geam, iese, urmeaza din nou o discutie in contradictie. cateva exemple:
el: am vazut ca te-ai mai certat si cu cei din aialalta parte a parcarii.
eu: normal ca ma cert cu oricine care mi se crede superior fara niciun motiv.
sau
el: nu-ti permit sa parchezi la mai putin de 3m de geamul meu pentru ca imi bagi gazele de pe esapamentul tau direct in casa
eu: si cel care a parcat langa mine nu ti le baga? (si aici urmeaza un raspunsul beton)
el: lui i-am dat eu voie =)) =)) =))
si multe alte aberatii. oricum treaba a ramas suspendata, el mi-a zis sa nu mai parchez acolo, eu i-am zis ca o sa parchez de fiecare data cand restul parcarii o sa fie plina si ala o sa fie singurul loc disponibil. faza tare e ca marlanul are si garaj, l-am vazut de cateva ori scotindu-si aceeasi masina din garaj, si faza si mai tare este ca garajele alea sunt construite abuziv, nu are nimeni nici un act de proprietate pentru ele. deci practic e nesimtit de doua ori.
cristian3000
1nsane Member

Maşina: ex- Ford, Mondeo, 2004. Prezent: Audi A4 2009.

Mesajde catser » 18 Feb 2009, 12:14

locul de parcare era in strada sau pe trotuar ?....nu inteleg faza cu bagatul de gaze in casa
Fiecare popor are conducatorii pe care-i merita.
catser
Gold Member

Maşina: Ford Fiesta Comfort 2007 1.25i 75CP Tango

Mesajde hober » 18 Feb 2009, 12:46

cristian, din pacate si eu sunt predispus la astfel de certuri cu vecini care scot masina odata pe luna, dar se uita non stop pe geam sa vada ce masina parcheaza pe langa ale lor, doamne fereste poate se zgarie.

o parchezi unde gasesti loc, ca doar nu sunt nominalizate locurile. unde e dat loc de la asociatie, inteleg, altfel, sunt comunisme. tre sa convietuim cu astfel de specii...

numai bine
Ford Focus II, 1.6 100 CP, trend, 2006

"Primeste tot ce ti se da, dar nu accepta tot ce ti se ofera"

http://www.flickr.com/photos/zhorikaz
hober
Ford Freak

Maşina: DJ-13-HEB

Mesajde cristian3000 » 18 Feb 2009, 13:42

blocurile sunt chiar la strada, si intre blocuri e spatiu se pot parca perpendicular pe blocuri cam 8 masini pe-o parte, 8 pe alta. se vede in poze

Imagine

Imagine

deci eu am parcat aseara pe partea stanga, chiar in locul in care in poza e fordul ala siera alb. individul este la parter, am parcat chiar cu spatele masinii in peretele lui (are un balcon inchis, si ala construit presupun ilegal pe locul primarieipentru ca cei de la parter in mod normal nu au balcon).
cristian3000
1nsane Member

Mesajde Alen » 18 Feb 2009, 15:48

@cristian3000: o sesizare bine tintita la primarie pt. constructie neautorizata pe domeniul public (garaj) cred ca ar avea ceva efect
Alen

Maşina: Ford Fiesta 2007 1.4 TDCi

Mesajde Alma » 18 Feb 2009, 16:27

Acum e vb si de zonele in care traim si de "taranusii" care cred ca odata cu revolutia au scapat de sub robia boierilor si li s-a inapoiat pamantul de la CAP...
De exemplu in Militari.
Am fost mai demult la un amic la onomastica si am ramas peste seara. Aia acolo erau toti intelesi sa se blocheze unul pe altul. Unele masini erau parcate perpendicular pe trotuar iar cele care le blocau erau parcate paralel cu trotuarul si nebagate in viteza si fara frana de mana trasa.
Dimineata cand vroiau sa plece ce cu masinile blocate... trebuiau sa impinga una doua sau trei masini dintre cele lasate "pe liber" care blocau pentru a-si face loc sa iasa din parcare.
Nu se supara nimeni, era o regula generala si oricat de dezordonata ar parea era totusi una civilizata.
Deci se poate daca exista bunavointa ;)
Carputer/CarPC - 8" TFT Touchscreen, Celeron 1,2Ghz, 1024MB DDR II, 2,5" HDD 40GB SATA, M2-ATX 6-24V DC/DC 160 W
1nsane Member

Maşina: FocuS II, 2005 - 1,6 TDCi 80Kw

Mesajde cristian3000 » 26 Mai 2009, 10:24

mi-am amintit de topicul asta, asa ca nu mai deschid altul.
pentru ca se apropie concediul si pentru ca din nou o sa fiu pus in situatia de anul trecut (ma refer situatia de a lasa masina in fatza blocului unde sta soacra-mea pt vreo saptamana) v-as ruga daca stiti cumva vreo parcare platita sigura in Bucuresti, sau daca sta cineva la casa si are curte mare si poate sa-mi tzina masina vreo saptamana. nu vrea sa ma risc s-o las din nou in fatza blocului (daca ati citit inceputul topicului probabil stiti ce s-a intamplat).
merci!
cristian3000
1nsane Member

Mesajde adicristea » 26 Mai 2009, 10:30

Depinde cat de mult vrei sa mergi pe jos, o poti lasa la IKEA :). In zona... ar fi multe parcari in zona Pipera - Iride, cred ca daca vorbesti cu baietii de la paza, pentru o suma modica, o poti lasa acolo o saptamana. A, sau bag-o in service :)).
\\\ Cumpara "romaneste"! Salveaza-ti slujba! ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Imagine
adicristea

Maşina: Citroen C4 Picasso 1.6 eHDI
VIN: 00000000000000000

Mesajde Nenea Fordescu » 26 Mai 2009, 10:55

Da, du-o in service si spune-le ca pacane, tacane, fasaie, part(z)aie, troncane :))

L.E. Ba nu o duce, ca nu ai garantie si te costa mai mult decat parcarea :D
Nenea Fordescu

Maşina: Old New Focus TI-VCT + diverse 11.2008

Mesajde cristian3000 » 26 Mai 2009, 11:00

chiar ar trebui sa-i schimb lichidul de frana. poate o duc la un service :))
cristian3000
1nsane Member

Mesajde edit » 26 Mai 2009, 13:10

e jale cu locurile de parcare in bucuresti si cu nesimtirea oamenilor.
si eu m-am certat cu multi, extrem de multi insa acum parca s-au mai linistit cu totii. parchez unde vreau si toata lumea parcheaza unde vrea, indiferent ca este la scara vecina sau nu si nimeni nu spune nimic. locurile fara plata sunt ale primului venit, cum este si normal si, acum traim cu totii intr-o armonie deplina.
AM AVUT Ford Focus 2 trend collection
edit
1nsane Member

Maşina: BMW 520xD G30

Mesajde Alen » 26 Mai 2009, 20:18

$1 scrie:$2hiar ar trebui sa-i schimb lichidul de frana. poate o duc la un service :))

du-o la BDT...sigur o iei prin septembrie inapoi =))
Alen

Maşina: Ford Fiesta 2007 1.4 TDCi

Anterior

Înapoi la Discutii libere/forum