ultimele peripetzii:
aseara ajung acasa mai tarziu, parchez in singurul loc din parcare care era liber, si anume la geamul unuia care sta la parter, despre care stiam ca se umfla orezul in el si are impresia ca locul ala ii apartine. pe la 10 suna la interfon, cobor jos, vorbesc cu el vreo 5 min, imi zice ca daca nu o mut, mi-o blocheaza. ok, blocheaz-o, urc sus. el parcheaza in fatza mea, ma blocheaza.
azi dimineata: ies, masina lui tot acolo. ma uit, masina din dreapta mea era destul de departe de mine, cam la 1 m, ma gandeam ca pot sa ies, dar totusi, mai intai hai sa sun la politie. sun la urgentza 112 ii zic problema, ma trimite la comunitara. sun la comunitara, ma indruma catre rutiera. sun la rutiera, ma intreaba daca e loc suficient pentru ca sa intre o masina de-a lor de ridicat autoturisme, le zic ca este si-mi zice "ok, incercati sa va intelegeti cu el, daca nu reveniti cu un telefon si trimitem masina sa i-o ridice, dar o sa dureze vreo ora. nu aveam timp sa astept o ora, asa ca urc la volan si ma strecor la milimetru prin spatiul care mi-a fost suficient si nu am atins nicio masina. scot masina, ii bat lu asta la geam, iese, urmeaza din nou o discutie in contradictie. cateva exemple:
el: am vazut ca te-ai mai certat si cu cei din aialalta parte a parcarii.
eu: normal ca ma cert cu oricine care mi se crede superior fara niciun motiv.
sau
el: nu-ti permit sa parchezi la mai putin de 3m de geamul meu pentru ca imi bagi gazele de pe esapamentul tau direct in casa
eu: si cel care a parcat langa mine nu ti le baga? (si aici urmeaza un raspunsul beton)
el: lui i-am dat eu voie
si multe alte aberatii. oricum treaba a ramas suspendata, el mi-a zis sa nu mai parchez acolo, eu i-am zis ca o sa parchez de fiecare data cand restul parcarii o sa fie plina si ala o sa fie singurul loc disponibil. faza tare e ca marlanul are si garaj, l-am vazut de cateva ori scotindu-si aceeasi masina din garaj, si faza si mai tare este ca garajele alea sunt construite abuziv, nu are nimeni nici un act de proprietate pentru ele. deci practic e nesimtit de doua ori.