nu ati observat un mic detaliu ... iti dau 4 boxe (ca la Polo) amandoua pe fatza... 2 tweetere + 2 boxe. Si eu radeam de cei cu Polo ..ca le-au pus boxe pe fata la un model de 14.000 euro

Optiunea Ice Pack 4 - RadioCD cu MP3, display matrix, comenzi audio pe volan, 6 difuzoare, conector USB, interfata BT/VC - modul limba engleza) + Control Pack 3 (Aer conditionat automat, Ice Pack 4) costa 328 euro iar fara clima e 315 euro.
Clima separat costa 160 euro ...daca erau destepti puneau optiunea asta de 328 euro.Si loganul vine cu boxe in spate
Asa ca nu va grabiti ...eu zic ca e mai bine o versiune titanium(desi la noi nu e inclusa clima si cruise control) + optiunea de 328 euro.
Inca o ciudatenie ... titanium nu are oglinzi electrice ? wtf "Oglinzi actionate electric, incalzite si rabatabile cu semnalizator integrat si carcasa in culoarea caroseriei" costa 176 euro pentru toate modelele.Oglinda e neagra? specific romanesc.
Deci nici macar daca iti iei titanium/ghia ...nu o sa arate ca in poze.
Intre timp am mai aruncat o privire pe oferta si am descoperit optiunea pusa de ei pe trend :
"Marketing Flex Pack 11 (geamuri fumurii, faruri de ceata, jante aliaj 15" cu 5x2 spite - anvelope 195/50R15)" - 315 euro
Am mai observat ca titanium/ghia au 6 boxe din standard ... macar atat.
Aveti aici lista de dotari :
http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=16&t=12575&start=100 (pe la final)