@concaten1
Multumesc pt urare

Am echiparea Trend. Nu stiu cum e la celelalte, dar la Kuga sunt exact aceleasi materiale, am verificat face to face.
Pretul mai mare e strict din cauza dotarilor in plus, pe care daca le pui pe Trend, ajungi exact la pret de Titanium (chiar cu 50e in plus)
Mai departe, nu poti sa te astepti ca o masina de clasa compacta, sa aiba aceleasi materiale ca una din clasa medie, si mai ales Ghia X. Pretul e 30000 din alte motive. Pana la urma, nici Bmw x3 nu are interior de seria 5, nu, ci mai degraba de seria 1/3.
LE: brosura e veche, exista si motorul turbo de 2.5, si in curand va aparea si 2.2tdci.
Aripile plastic fata sunt pentru a da un aspect 4x4, cum se intampla si la volvo xc70, a6 allroad sau octavia scout
@Muzica9
E gresit spus "le imprumuta", sunt facute in parteneriat cu PSA (dieselurile). Asa cum motoarele turbo de la peugeot sunt in parteneriat. In curand o sa apara si pe modelele mai mici de la bmw, ce o sa zicem? Bmw nu stie sa faca motoare?

Turbo ul de 2.5 e luat din grupul lor, asa cum si audi ia de la vw, sau invers.
Kuga are 1613, tot cam atat are si un Mondeo, rezulta 11,86kg/cp.
Un focus 1.8tdci, ca al tau, are aproape 1400kg, de unde rezulta 12.17kg/cp. Deci mai degraba asta ar fi submotorizat, nu?? Si nu e, nici pe departe.
Eu cred ca un motor mai mare e complet inutil, daca nu e completat de o stabilitate comparabila in viraje, iar un SUV, oricat de stabil ar fi, nu poate fi numit masina sport.
Motoarele de 2.2 si 2.5 au taxe mari, dar acum nu ne asteptam ca Ford sa faca masini speciale, pentru taxa de poluare de la noi/