Noutăţi din lumea automobilistică
20 Feb 2009, 15:37
Almanahe ... nu am avut curajul sa poluez forumul cu poza respectivului Actyon de teama sa nu creada moderatorii ca vin cu trojeni

. Am vazut pe un panou billboard ca e si la reducere 14000 fara TVA cel mai perfect SUV, cel mai economic... nu consuma combustibil pentru ca ti-e frica sa intri in el.
Iar lancia aia thesis zici ca si-a uitat farurile acasa

Si ne-ai rupt almanahe ca ai marit pozele... am crezut ca mi s-a prajit LCD-ul
20 Feb 2009, 15:40
Toate acestea n-au fost de ajuns si se pare ca americanii au furat varianta castigatoare de la Ssangyong si au venit cu un rival pe piata, ce-i drept imbunatatit. Sau a fost invers?

Si suprematia sa fie ca de obicei a americanilor ca in filmele de prosti... scuze... cu rusi varianta lor utilitara trebuia sa fie mai buna...
Ultima oară modificat de
Alma pe 20 Feb 2009, 15:45, modificat 1 dată în total.
20 Feb 2009, 15:43
asta s-ar vrea un Pontiac dupa emblema?

Totusi parca gama kyron actyon armaggedon e mai tare
20 Feb 2009, 16:06
exact asta mi-a venit in minte cind am citit tiplul topicului. FIAT MULTIPLA!
20 Feb 2009, 16:08
Nu-s bune clasamentele alea. De ce? Pt ca nu au inceput cu asta:
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

20 Feb 2009, 16:29
"asta" depaseste orice imaginatie si orice top. Mai bine o denumeau MULTITZIPLA versiunea UGLY LX
Dar de urmatoarele pictures ce ziceti? ZMART undeleted.

. Mishto faza for fun^2
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

-

-

Ultima oară modificat de
concaten1 pe 20 Feb 2009, 16:36, modificat de 2 ori în total.
20 Feb 2009, 16:57
Multipla s-a nascut intr-o perioada grea pt fiat, cam in aceiasi perioada a fost proiectat si Albea cu aceleasi linii stangace si chinuite. E greu de inteles lipsa de inspiratie a italienilor probabil echipa manageriala a vrut sa demonstreze ca se poate face design si cu bani putini si au fost la un pas sa puna compania pe butuci.
20 Feb 2009, 17:46
alte cateva mostre de arta a la Pininfarina
1.Senso - nu cred ca a avut sens sa introduca in fabricatie acest concept

2. Aurora - asa nume... asa masina

3....

4. Tata Nano

5.

6. Weber

7. ???

8.

9.

10. Lada concept

nu este un top asa ca nu tineti cont de numerotare

Una peste alta cred ca asta
http://www.mitsuoka.com.sg/index_site.html e firma din domeniul auto cu cele mai multe masini urate, are cel putin 3 in top 10. Si daca observati mai atent nu se lasa asa usor, mai vor sa scoata doua modele
Ultima oară modificat de
Alma pe 20 Feb 2009, 17:50, modificat 1 dată în total.
20 Feb 2009, 18:53
asta ultima o fi un nou concept american de phutodrom ambulant
20 Feb 2009, 20:07
probabil o sa sariti cu parul la mine,dar avind in vedere ca gusturile nu se discuta dau si eu un exemplu din ograda noastra: Ford Ka
...........urita rau de tot
20 Feb 2009, 20:13
Pai probabil cand au proiectat Ka-ul care e destinat sexului frumos

au studiat preferintele acestuia... urat, chel si cu multi bani (in cazul lui ka = ieftin)
20 Feb 2009, 20:20
Da, si mie mi se pare ca Fordul Ka are un design broscatzesc. Cred ca se poate si mai rau pentru o masina de toata ziua. Ce parere aveti despre toate masinile din gama Dacia? Spun si eu asa ca un fost posesor de Dacie si actual posesor de Focus. Este ceva deosebit la ele? Mie mi se par ca taiate cu toporu'
20 Feb 2009, 20:22
Au si alea meritul lor. NU plangi in parcare cand o gasesti zgariata. Dai din cap, te sui la volan si pleci. Cu cat e mai frumoasa masina cu atat te oftici mai tare
20 Feb 2009, 20:24
Da dar ai gasi-o plina de flegme.

"Pfu fira-i a dracu ca urata esti, ce m-ai speriat!"
20 Feb 2009, 21:13
dar alea frumoase? sau trebuie alt topic pte ele
21 Feb 2009, 07:12
$1 scrie:$2robabil o sa sariti cu parul la mine,dar avind in vedere ca gusturile nu se discuta dau si eu un exemplu din ograda noastra: Ford Ka
...........urita rau de tot
Da , dar StreetKa e super ! Cel putin mie mi se pare sexy...
21 Feb 2009, 07:16
$1 scrie:$2ar alea frumoase? sau trebuie alt topic pte ele
Despre cele frumoase (Fiesta,Focus,Mondeo etc .) sint o gramada de topicuri !
21 Feb 2009, 08:12
Mai propun noua SKODA FABIA (NO)

Mie sincer nu-mi place. Aia veche chiar era simpatica. Ce-or fi avut in cap? Sa incerce sa copieze BMW mini?
In imaginea atasata nu va speriati ca nu e masina reala ci este un tort. Cica au folosit urmatoarele ingrediente:
For a Skoda Fabia cake you need these ingredients:
10kg white chocolate chunks
20kg raisins
3kg orange peel strips
25kg dried apricot
12.5kg raspberry jam
5kg cocoa powder
100kg wheat flour
180 fresh eggs
100kg caster sugar
90kg brown sugar paste
50kg icing sugar
40kg black sugar paste
20kg glacier cherries
50kg white sugar paste
30kg brown almonds
42kg chocolate fudge
Cat o costa cascoul la prajitura asta
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

21 Feb 2009, 08:16
$1 scrie:$2... Mai propun noua SKODA FABIA ...
parca-i fier de calcat
insa uitati de un model campion la uritenie, Renault Symbol ... asta-i parca-i carcalac de bucatarie
21 Feb 2009, 08:31
..... ca Skoda Roamster o fi vreo frumusica ... roamster parca-i o curca beata
21 Feb 2009, 08:53
si mai costa si o carutza de euroi. Cred ca are si uratzenia un rol... nu mai cumperi purgative pentru ca te k ... de
21 Feb 2009, 10:36
Ca si design Ka-ul mi se pare chiar reusita are linii copilaroase si expresive. De noua fabia pot sa spun ca arata ca si un copil cu mustata si papion iar roomster pare a caricatura desenata de un antitalent. Un amestec de linii curbe fara nici o logica dar se pare o sigla poate sa vanda si o masina urata. Poate sunt putin rau dar asta e parerea mea.