Masini, moto, chei sau alte obiecte pierdute, furate sau gasite
21 Feb 2009, 14:16
buna ziua in primul rand
in seara de 19 - 20.02.2009 pana la orele 02.30 s-a furat masina unui prieten de-al meu , o Skoda Octavia I anul 2002 varianta elegance cu nr de inmatriculare BN 07VIP, culoarea gri metalizat, masina avea pe luneta spate doua insemne cu fan club octavia iar in fata stanga pe parbriz lipita o insigna cu IPA
dc cineva prin tara o vede este rugat sa sune la 112 pt ca masina este data in urmarire in toata tara inclusiv la frontiere.
va multumesc si sper sa nu fi deranjat pe nimeni cu acest apel facut la dumneavoastra de catre mine
S-a discutat si cu politia si dat faptul ca este prima skoda disparuta in orasul nostru au spus ca sunt foarte slabe sanse sa gaseasca masina.
inca odata multumesc
Ultima oară modificat de
Alen pe 01 Sep 2009, 18:21, modificat 1 dată în total.
Motiv: editat titlul
21 Feb 2009, 14:30
Nasol

Deja cred ca e la ucrainieni
21 Feb 2009, 21:02
Mda, asta cred si eu. Daca e Octavia, e exclus cred sa fi fost luata de pustani dornici de aventura si abandonata dupa doua zile. Oricum, sper sa aiba bafta prietenul tau.
BTW: avea casco?
21 Feb 2009, 21:30
si eu am o cunostiinta careia i s-a furat Octavia 2006 din Bucuresti anul trecut. Si-a cumparat Hyunday Tucson pentru ca nu s-a mai gasit masina.

Poate are noroc prietenul tau.
21 Feb 2009, 23:54

Mda, rog coforumistii care stau in Baia Mare si care au vazut prin oras un Opel Agila cu numar de inmatriculare de CJ 40 ___ culoare neagra in jumatatea de jos si verde de la geamuri in sus sa imi dea detalii cu adresele pe unde au vazut-o parcata, daca au vazut-o ... Cineva "uita" sa inapoieze masina, din pacate, si pentru mine si pentru ea.
Masina are un design unic al culorilor, imposibil sa treaca neobservata.
Multumesc.
22 Feb 2009, 01:18
driver...nu fi asa subtil...masina s-a furat sau a fost data cu imprumut si ala se face ca ploua?
22 Feb 2009, 01:31
data in chirie, perioada a expirat
23 Feb 2009, 20:38
$1 scrie:$2da, asta cred si eu. Daca e Octavia, e exclus cred sa fi fost luata de pustani dornici de aventura si abandonata dupa doua zile. Oricum, sper sa aiba bafta prietenul tau.
BTW: avea casco?
da masina avea casco si era asigurata la 9000 de euro dar dat fiind faptul ca traim in romania si ccastigam cum castigam omul negandindu-se nici un moment ca ii va fi furata masina a pus franciza de 20% la furt si acum mai primeste apx 6000 si ceva de euro
08 Sep 2009, 04:40
eu zic sa cautati si la dezmembrari masinile...ca in 2 zile daca s vreo 4 oameni dezmembreaza o masina lejer
26 Ian 2010, 22:30
Eu mi-am recuperat masina.
Se cauta alta, Ford Fiesta gri 2006, 2 usi. Numar de inmatriculare Cj xx LES. Furata prin inchiriere, hotul fiind cu antecedente pe domeniul asta.
26 Ian 2010, 23:20
concluzia " hai invatam toti sa furam masini ca nu ne prinde nimeni "
in logan se stie ca intri cu o ranga .. dar dupa ce facem cu ele ?:))
21 Aug 2010, 20:04
Salutare,
Eu am o firma de rent a car si am pus la masinile de valoare gps cu posibilitatea blocarii autoturismului. La Logan nici alarma nu se merita ca nu le fura nimeni poate unu care vrea sa ajunga acasa si n-are bani de taxi !
Ultima oară modificat de
DGAlexandru pe 22 Aug 2010, 00:09, modificat 1 dată în total.
Motiv: sters link - nu acceptam reclama gratuita pe forum ..
22 Aug 2010, 00:10
Daca ai un sistem localizare a masinii prin GPS si GSM/GPRS destept cand unul dintre semnale lipseste mai mult de 5 min masina se blocheaza singura.
22 Aug 2010, 13:49
Perioada aia de 5 min se poate seta ....
22 Aug 2010, 17:12
OK. Ce se intampla daca iti ia masina pe sus?
Si in mod evident, distruge si device-ul de localizare?
22 Aug 2010, 17:49
intre timp am observat ca a disparut item-ul de pe ebay
02 Sep 2010, 13:35
$1 scrie:$2K. Ce se intampla daca iti ia masina pe sus?
Si in mod evident, distruge si device-ul de localizare?
Deja masina de care vorbesti e furata la comanda, deci una scumpa = neaparat casco!
Ai casco = te doare la basca.
03 Noi 2010, 06:47
$1 scrie:$2))
Am fost eu acum vreo doua saptamani prin Rucar, undeva mai sus nu mai aveam deloc semnal la telefon; cat despre GPS, daca intri in vreun tunel mai lung (in afara vorbim) sau sunt nori si se pierde semnalul... cum ar fi sa te opresti fortat de acest sistem de "securitate"?
Sistemul ar trebui sa opreasca masina daca nu mai comunica cu receptorul GPS sau cu telefonul (piesele DIN MASINA), nu cu satelitii sau semnalul GSM.
03 Noi 2010, 09:50
Nu trebuie distrus niciun device de localizare. Fie se bruiaza cu un aparat de bruiat semnal GPS/GSM fie acopera antenele respective cu ceva sa bruieze semnalul (ex. folie staniol).

Daca se intrerupe semnalul nu se opreste masina. Asta ar insemna ca atunci cand treci printr-un tunel fara retea sa ramai blocat acolo