Testare coduri de eroare, stergere - ptr fordistii din Cluj!
De aceea, pentru cine e interesat, ofer testare coduri de eroare si stergerea acestora pentru persoanele din Cluj, Turda, Campia Turzii sau zonele apropiate acestor orase....precizez ca in aceste orase ma pot deplasa eu iar pentru persoanele din imprejurimi va fi nevoie si de cooperarea acestora.
Mentionez ca toata treaba nu e chiar mocca dar nici nu iau pielea de pe om, daca e nevoie facem diagnoza , stergem codurile de eroare cu proprietarul masinii de fata, acesta poate face o tura apoi sa vina si mai facem o verificare tot in pretul celei dintai in speranta de a rezolva orice problema sau macar de a clarifica problema si de a detecta piesa defecta.
Nu sunt service deci tot ce fac o fac de fata cu proprietarul, fara graba.......asta e si unul dintre motivele pt care m am hotarat sa investesc intr un astfel de aparat deoarece m am cam saturat sa merg in service, sa dau o caruta de bani pe diagnoza si sa nu o faca klumea sau sa o faca la repezeala si ..banul jos si la revedere!!!
Aparatul cu care lucrez e Mobidyc 3210
Aceasta interfata este special proiectata pentru o compatibilitate completa cu automobilele din grupul FORD
Permite accesul la toate ECU-urile din masina:
* Powertrain = Motor
* ABS
* Airbag
* Computer bord
* etc
Caracteristici:
- Comunicatie USB la 9600 Baud
- Coduri Extense
- FORD ISO9141 support
- FORD SCP support
- FORD CAN support
- Citirea si stergerea codurilor de eroare ale producatorului
- Codare injectoare
Interfata lucreaza si pe motoarele Ford diesel mai vechi de 2004 si a fost testata pe:
Benzina
Ka 1.3i
Fiesta 1.4i
Fusion 1.4i
Fiesta 1.6i
Fusion 1.6i
Focus 1.6i
Mondeo 2.0i
Focus Cmax 1.6i
Focus 1.6i
Focus Cmax Vct 1.6i
Diesel
Fusion 1.4 TDCi
Fiesta 1.4 TDCi
Focus 1.6 TDCi
Focus C307 1.6 TDCi
Focus 1.8 TDCi /TDDI
Transit Connect 1.8 TDCi
Transit 185
Mondeo 2.0 TDCi
Mentionez ca pretul unei diagnoze e de 45 ron!!!
Detalii pe PM!!!
Motiv: modificat titlu, mutat la Ocazii
-
n3r3is - Member
- Maşina: Ford Focus 2003. 1.8 tdci, 74 Kw, Combi
- VIN: WFONXXGCDN3L33814