de Maximilian » 05 Noi 2006, 23:11
Da..dar totusi...care era problema daca in afara de grafica frumoasa(foarte frumoasa) s-ar fi controlat cat mai aproape de realitate?
Motorul fizic EA Games l-a obtinut inca de cum 6 ani cu NFS Porsche(sistem de supraveghere a masinii in 4 punte, era chiar revolutionar la vremea aceea)...pe Carbon nu l-am jucat dar Most Wanted este un joc jalnic la nivel de fizica a masinii(arcade arcade...dar deja parca as juca jocuri facute acum 10 ani unde era de inteles ca masina nu avea nici un fel de apropiere la o fizica realista). Undergroundurile erau destul de bune ca fizica(chiar mult mai bune oricum decat Hot Pursuit 2) dar Most Wanted a exagerat...cand aud ca au simplificat modul drift...mi se pare o tampenie...acest joc nu este facut pentru copii de 5 ani ci pentru oameni care au totusi o pasiune pt masini.(exista de asemenea setari ca sa usureze treaba...de genul anti-derapaj si abs, cred ca astea ar fi fost suficiente).
La NFS-urile vechi un lucru foarte important era bordul, interiorul masinii. In acest joc exista asa ceva?(s-ar putea tuna foarte frumos...si masinile ar fi mult mai personalizabile) Au scos foarte multe elemente numai ca sa isi usureze viata. Daca tot vor sa arate frumos, macar sa faca treaba pana la capat.
Eu nu ma prea mai joc...acum cativa ani nu scapa nici un joc bun de mine. Acum nici nu ma mai tine sistemul, nici nu ma apuc sa il upgradez pt ca nu are rost la cat timp ma joc. Nu trebuie sa ne multumim cu NFS, pt ca oferta este suficient de bogata ca sa avem de unde sa alegem. Problema NFS-ului este ca a pierdut foarte multi fani in felul acesta(si anume pe multi pasionati de masini puternice care sa se comporte ca atare pe drum, nu numai sa arate frumos pe monitor si sa se poata face cat mai usor scheme frumoase). Multi se vor uita in alta directie si vor cumpara alte jocuri. Inainte nu era nici un NFS sa imi scape, dar deja nu mai prezinta interes...