Vad ca se face o confuzie sau o rotunjire care nu e corecta la varsta masinii: spuneti ca are 5 ani cand ea o sa aiba varsta asta in luna 09.2009!! acum are abia 4 ani si 5 luni. Pe certificat si cartea de identitate scrie chiar 2005, pe geamuri 2004.
In privinta devalorizarii: daca la 3 ani si 60 mii mai raman 57%, pt 3 ani si 26 mii ar fi 60-65% zic eu, iar la 4.5 ani si aceeasi km apreciez 40-45%, adaugand drum pana aici si taxa de inmatriculare ar iesi exact cat ma ajuns pe mine 10.000 e. Astia de la asigurari au si ei niste cataloage, dar nu prea sunt la fel la toti asiguratorii.
E adevarat danfyli ca rar gasesti masini asa de putin rulate dar se mai gasesc-vezi mobile.de Pe mine ma incantat tare ideea sa imi iau o astfel de masina ca si noua si sa dau 50% din pret, dar acum eu am doua si nu imi trebuie ambele:intai am luat focus 1 TDDI 90 CP-este anunt si pt el, si apoi golful (si la insistentele fratelui) Imi place mai mult cu se misca golful care are si 10CP mai mult plus alte cateva facilitati insa e mai jos si mai inghesuit.
Se pot verifica km cerand la un dealer VW sa verifice ce inregistrari de service sunt pt seria respectiva de sasiu in baza de date din Germania-daca acolo corespunde, restul sunt doar confirmari: se analizeaza masina si cei care au vazuto nu au avut ce sa obiecteze; cauciucurile se vede ca au cva ani de cand stau pe masina, avand mici crapaturi de batranete, discurile de frana cu putina uzura-ca sa schimbi discurile la aprox 120 mii fara sa ai nimic uzura vizibila la bord mi se pare cam greu!
Sunt curios danfyli cum merge TDDI-ul tau de 90CP, daca ai avut ceva probleme la motor sau suspensii-cat au costat eventualele bucse daca ai inlocuit, am vazut ca lumea spune ca sunt foarte rezistente...ma gandesc ca o sa raman si eu cu al meu!
Multumesc de urarile pt vanzare! Sa auzim de bine!