revin cu scurte impresii...scuze daca nu am mai postat..am fost ocupat.
-am parcurs ~1400 km pana acum...la inceput consumul a urcat putin(impreuna cu ingrijorarea mea) dupa care a inceput sa se linisteasca
-in curbe masina sta impecabil, ador feeling-ul cand iau o curba putin mai agresiv
-mi-am cumparat un modulator FM, se aude bestial si la banii investiti ~100 ron se merita
-toba incepe sa sune putin mai tare decat atunci cand am achizitionat-o....probabil ca incep sa se duca filtrele
as dori sa incep sa-mi modific incetul cu incetul masina
vreau sa incep cu tot ce tine de lumini, de la semnalizatoarele din oglinda, cele pentru pozitie,pt nr de inmatr., si lumina din interior cu led-uri.
weekend-ul trecut, mai precis duminica trecuta am parcat in bv pe langa centru(vis-a-vis de parcarea RBS) unde am vazut un focus 2 facelift cu farurile negre complet....mi-a placut la nebunie, insa nu stiu de unde as putea face rost de asa ceva....

ma refer la faptul ca erau mult mai negre decat cele care sunt pe negru....unde as putea sa gasesc faruri din alea? stie cineva daca sunt bune?
urmeaza in curand revizia de 15.000....cei din brasov...nu stiti cat m-ar costa la casa auto?

am sunat la ei si mi-au zis ca in jur de 650 ron
dupa....as vrea sa incep sa umblu putin la performante...insa nu foarte mult...ce sfaturi mi-ati putea da?
cu stima,