Discutii libere/forum

Caut cazare pentru maşina în Timişoara sau Arad

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Caut cazare pentru maşina în Timişoara sau Arad

Mesajde Cosmin. » 27 Feb 2009, 13:44

Salutări. Din cauza faptului că maşina de firmă încă are numere roşii, este necesar să fac bucata de drum până la Szeged cu o altă maşină cu un coleg. Ideea e că la întoarcere trebuie să ne despărţim ca să trecem pe la nişte clienţi şi este necesar să iau maşina cu mine măcar până în Timişoara sau Arad.

Rog pe cineva cu reşedinţa în unul din aceste două oraşe să mă ajute cu 1 loc de parcare cât mai sigur, preferabil prin jurul blocului/casei în care locuieşte. Nu sunt paranoic, dar maşina îmi este dată în grijă + am nevoie de ea ca de aer pentru deplasările în interes de serviciu, deci dacă locuiţi prin zone cu vecini paranoici vă rog daţi detalii de genul :D

Durata este de 3 zile, de pe 1 martie (duminică) până pe 4 martie (miercuri).

Vă mulţumesc mult.
Guns make the news. Science doesn't.
2015 Mondeo mk5, Christine mk2
Cosmin.
Gold Member

Maşina: 2015 Ford Mondeo mkV Titanium X 2.0D 210PS [240BHP@Superchips Bluefin]

Re: Caut cazare pentru maşina în Timişoara sau Arad

Mesajde Cosmin. » 27 Feb 2009, 15:02

Gata, găsit :D
Guns make the news. Science doesn't.
2015 Mondeo mk5, Christine mk2
Cosmin.
Gold Member

Maşina: 2015 Ford Mondeo mkV Titanium X 2.0D 210PS [240BHP@Superchips Bluefin]

Mesajde DanielArdelian2 » 27 Feb 2009, 15:03

Din pacate pe la mine pe la bloc numai in siguranta nu este din cauza ca toti vecinii se cred nascuti cu loc de parcare pe teren public, chiar eu mi-am luat-o de cateva ori...Furtul din masina nu este chiar asa o problema, dar apararea dreptului la locul de parcare mostenit ilegal de la Impuscatul este.

Nu stiu ce sa iti recomand decat sa incerci sa iei legatura cu vreo pensiune care are ceva curte si sa te intelegi sa lasi masina la ei, daca nu se gaseste altcineva cu garaj sau curte. Am sa mai intreb si daca aflu ceva te anunt.
Puteti cauta pe forum direct de pe Google. Exemplu: [ revizie ford fiesta site:clubford.ro ]
DanielArdelian2

Brainiac

Maşina: Ford Mondeo 2004, Sedan, Trend, 1.8i 125 CP, pachet nefumatori.
VIN: WF04XXGBB44E42077

Mesajde DanielArdelian2 » 27 Feb 2009, 15:07

Am intrebat pe la colegi si am primit urmatorul raspuns: este langa Casa Tineretului o benzinarie OMV lipita de un supermarket Profi, exista camere video si iluminat public, activitate permanenta. Ai putea sa o lasi acolo.

Mai exista cateva parcari cu plata si cu bariera (una chiar in apropiere de acea locatie), deschise non-stop, pazite. In mod normal e vreo 3 RON/ora, dar nu-i exclus sa te poti intelege cu paznicul la o suma rezonabila pentru 3 nopti.

LE: acum am vazut ca ai gasit, dupa ce ai postat deja. Bine ca s-a rezolvat :)
Puteti cauta pe forum direct de pe Google. Exemplu: [ revizie ford fiesta site:clubford.ro ]
DanielArdelian2

Brainiac

Maşina: Ford Mondeo 2004, Sedan, Trend, 1.8i 125 CP, pachet nefumatori.
VIN: WF04XXGBB44E42077

Mesajde andu_012 » 27 Feb 2009, 15:29

si la mine in curte puteai s-o lasi, da nah, ai gasit deja :))
Evo Lancer 4 Life

new subaru impreza looks like a smashed bullterier
andu_012
Gold Member

Maşina: Ford Focus 1.6 tdci,2 usi, 2005, 109 hp
VIN: WF03XXGCD35M08217

Înapoi la Discutii libere/forum