$1 scrie:$2..
Gabicosta are dreptate. Nu numai ca nu semnalizau, dar iti si sareau in fatza din scurt de pe o banda pe alta (1-2), evident cu viteza mult mai mica. Sa mai spun ca trebuia sa franezi riguros ca sa le faci loc?! Lasa. nu le mai lua tu apararea nemtilor.
Si intre noi fie vb. ma deranjeaza mai putin cand in Romania semnalizeaza unul in "3 m" cand eu am 20 km la ora in spatele lui decat atunci cand sunt pe autostrada in Germania cu 170-180 km/ora si imi sare unul fatza fara sa semnalizeze cu 110-120 km/ora.

Mentalitatea tipica, romaneasca, tot drumul imi apartine, mai ales cand eu sunt tare si gonesc cu 180 toata lumea trebuie sa traga de pe drum cand trec, ce mai... sa intre toti in rastplatz-uri ca trece trenu'.
Ai scapat si tu degetul odata pe acceleratie si ti-o taiat toti nemtii calea... Auzi, mai mergi odata in germania, bea un pahar cu apa rece, urca pe autostrada si mergi asa cu 100-110 si casca gura la cum circula ei, poate inveti si tu ceva de la ei.
Apropo poate nu stiai, ca germania are cea mica rata la accidente (in special pe autostrada), chiar si asa cum zici ca ti-au taiat calea toti...
Mai trebuie sa treaca multa apa pe Dunare si sa creasca si pe la noi multe crengi de autostrada pana sa ajungem noi la civilizatia lor.
Parca te si vad prin germania dand flashu-uri si claxonand nervos la toti nemtalaii care aveau tupeul sa intre in fata ta.
Oh God...
Ce sa mai zic? Am auzit ca la noi si masinile care ridica gunoiul sunt claxonate cand au nefericita inspiratie sa opreasca pentru a-si face treaba....