ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
metalul e de baza in masina la mine..cu toate ca am niste cd-uri cu muzica electronica si ceva hip-hop pentru cazuri in care iau pasageri pretentiosi sau cu gusturi diferite total de ale mele sa fiu pregatit pt ca nu suport prea mult radio-ul..prea multe reclama prea multa muzica de keke care e si super repetitiva asa ca mia bine nu..
ca formatii in general metallica,maiden si cargo sunt mereu pe un cd in masina dar in general pun ipodul si ascult ce am chef de la lucruri mai dure (black) la vita de vie. de manele nu cred ca mai are rost sa pomenesc nu?(just in case..nu ascult manele de nici un fel e regula numarul 1 si dupa aia e aia cu nu trantiti usile:)) )
Ei bine, dragi forumisti, eu nu ascult decat motorul si plasticul care-mi gadila urechea pe minunatele strazi din Calarasi asfaltate in noiembrie.... stiti voi eram in campanie electorala. Dar asta pt ca "lautarii" mei si-au luat un mic concediu, sunt la tratament (reparatie), adica nu mai vor fm, asa ca mai stau cateva zile fara ei, dar cant eu! Acum, serios, as asculta Springsteen, nu stiu de ce , mi s-a pus pata pe el, il tot ascult la servici. "pay me my money down" super piesa!!!
Sa ma bag si eu in seama in acest topic. In general rock si "oldiest but the goldiest". Scorpions, Bonnie Tyler, Alphaville, Falco, Cargo, Compact, Bryan Adams, Andrea Bocelli, Roxette. Mai am ceva Hi-Q, Voltaj, Anamaria, Celine Dion, Iris. M-am chinuit sa adun CD-uri originale de la prieteni si am scris track-urile pe CD-urile mele la un amic de la studioul KissFM local.
Ascult rock: Nightwish, Within Temptation, Metallica, Godsmack, Rammstein ...uneori Blink 182 In rest: The Killers, Coldplay, Norah Jones, Enigma, The Prodigy, Rob Costlow, Rob Dougan House: ATB, Tiesto, Armin... si desigur, eternii Parazitii : toate albumele 96'-07' nu ascult manele si restul "muzicii" romanesti
Piciorul meu drept devine mai greu pe melodia asta
a aparut un nou hit si abia am asteptat sa-mi fac un CD nou in care sa includ si aceasta melodie. de fiecare data cand merg cu masina dau drumul la maxim la aceasta melodie ce are niste versuri deosebite, versuri in care ma regasesc :
scuze, dar nu stiu cum sa atasez un clip ca in mesajele de mai sus.
Ultima oară modificat de Cornel001 pe 27 Feb 2009, 17:07, modificat de 2 ori în total.
Motiv:ia ghici cum am facut
la mine canta cheloo si ombladon mereu, insotiti de rammstein, un tudor gheorghe pentru drum intins noaptea, romica puceanu, cristian vasile pentru momente de sinceritate, si in oras din cand in cand vibe fm...
MaÅŸina: Ford Mondeo I an 1996 sedan Ghia 1800cmc 16 v ; Ford Sierra 1986 1800 cmc carburatie
VIN: WF0FXXGBBFTR65861
Re: nu e buna intrebarea...!!
27 Feb 2009, 19:05
$1 scrie:$2red ca intrebarea trebuia sa sune Pe ce muzica sofati IN AFARA DE MANELE???
Bafta.
Cand a zis muzica,manelele erau excluse din start
On topic: City fm...am doar radiocass pe masina deci mai mult ce imi da dj-ii de la radio..Anyway,Metallica se aude genial intr-un Ford \m/ Nu zic ca nu mai variez....am luat-o de la muzica clasica pana la Vibe FM...dar...am pastrat limita decentei,si a bunului simt,adik nu am dat geamurile jos si am dat muzica la maxim,ca unii giboni din trafic care te polueaza zilnic(cine s-a simtit la remarca asta,faceti o schimbare in stilul vostru de viata )
$1 scrie:$2red ca intrebarea trebuia sa sune Pe ce muzica sofati IN AFARA DE MANELE???
Bafta.
dar ce are manelele? mie mi se pare ca e muzica buna cu versuri placute. nu am eu masina suficient de buna pt manele ! as vrea sa am demarajul mai bun la masina si sa bage viteza maxima mai mare.
MaÅŸina: Ford Mondeo I an 1996 sedan Ghia 1800cmc 16 v ; Ford Sierra 1986 1800 cmc carburatie
VIN: WF0FXXGBBFTR65861
Re: nu e buna intrebarea...!!
27 Feb 2009, 19:35
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2
Bafta.
dar ce are manelele? mie mi se pare ca e muzica buna cu versuri placute. nu am eu masina suficient de buna pt manele ! as vrea sa am demarajul mai bun la masina si sa bage viteza maxima mai mare.
Frate...daca asta te ajuta pe tine sa conduci linistit,ok.Tot ce ziceam ca manelele nu se pot incadra la muzica de calitate(din punct de vedere a compozitiei)...sunt mai mult metode eficiente de evaziune fiscala,distribuite maselor....atata timp cat ai volumul astfel incat sa nu treaca de geam,enjoy PS:No offense...prima dovada ca ti-au afectat mintea este felul in care ai folosit verbul "a avea" la un timp banal precum prezentul
MaÅŸina: Ford Focus Sedan , 2008 , 1.6 benzina 100cp , Trend
Re: Pe ce muzica sofati ?
28 Feb 2009, 01:39
Scorpions - am o compilatie facuta acasa , cu cele mai tari balade, in rest, mai am cateva cd-uri , queen , si Bone Thugs'n'Harmony, o trupa hip hop foarte tare... In rest , eu personal m-am cam obisnuit sa las pe radio , zu sau 21 ... a devenit deja automatism. Mai bag cate un cd , cand ma simt bine sau .. se intampla sa am foarte mare chef de o anumita piesa.
Bafta.
Frate...daca asta te ajuta pe tine sa conduci linistit,ok.Tot ce ziceam ca manelele nu se pot incadra la muzica de calitate(din punct de vedere a compozitiei)...sunt mai mult metode eficiente de evaziune fiscala,distribuite maselor....atata timp cat ai volumul astfel incat sa nu treaca de geam,enjoy PS:No offense...prima dovada ca ti-au afectat mintea este felul in care ai folosit verbul "a avea" la un timp banal precum prezentul
Ce te aprinzi bre asa ? Esti sti tu unul dintre aia care vorbesc inainte sa gandeasca?
ac /dc cand vreau sa ma distrez, orice cand sunt plictisit de cele mai multe ori sunt plictisit deci ascult radio,vibe fm de la 12 la 13 city fm in rest ca baga un pic de rock
MaÅŸina: Ford Focus an fab. 2005 , 1.6 benzina 6 airbag , oglinzi geamuri electrice , A/C, abs , cd player
Re: Pe ce muzica sofati ?
02 Mar 2009, 15:02
ah la mine in Focusul meu merge Tiestooo ...Dj Morris (aproape tot timpul) , Carl cox , blues-uri cand merg la drum lung .. hmmmm ... trance , house de club in general ...cand o duc pe maica-mea la piata ...pfuu cu tot ce bubuie... ii pun Talisman, Semnal M , Ovidiu Comornik si mna... piese de varsta ei ..
Eu cand merg singur,ascult vreo 2 cd-uri mp3 cu diferite selectii hip-hop de afara (mai vechi nu mizerii gen fifi cen sau lil bau bau) si cand ma plictisesc de ele ma dau pe Vibe FM.Cand sunt cu prietena ma balaceste pe Magic FM sau Kiss FM
eu nu am mp3 player la masina, ci simplu radio-cd. asa ca imi fac cd-uri audio pentru momentele cand nu e nimic interesant la radio. cand ma plictisesc de ele sau incep sa sara, fac altele. in general amestec genurile de muzica pentru a nu ma plictisi. cam orice in afara de rock d-ala care ma zgarie pe timpan sau manele. am cd-uri in masina si cu muzica clasica, si cu muzica din topurile actuale, si cu muzica religioasa. cam de toate in caz ca e drumul mai lung. chiar acum fac un cd si am pus melodii din multe genuri, cum ar fi: Muro Shavo Kiki - Ternipe (muzica tiganeasca adevarata), hava naghila (evreiasca), zaraza, putin depeche, putin trance usor digerabil, galvanize - chemical brothers, etc. Sunt curios cum o sa se auda "melo-ghiveciul" si daca reusesc sa-l ascult pana la capat
hmm acum am intrat prima data pe topicul asta ... f interesant nu stiam ca asculta atat de multa lume rock in general \m/ . Eu ascult mai mult Tiamat, Dream si cu "derivatele" lor gem lucyfire si the liquid tension experiment, evident ca merge metallica si altele de genul, asezonate cu rock din `70 - `80