$1 scrie:$2orientativ, pretul unai nopti de cazare plus mic dejun va fi de 100 ron/persoana (probabil un pic mai mic la Continental si Voiajor, probabil un pic mai mare la Business); pretul final o sa vi-l comunic saptamina viitoare.
as avea de spus cate ceva referitor la doua 2-3 aspecte:
1. locatia mi se pare discriminatorie pentru cei din sud-estul extrem (Tulcea, Constanta)
2. locatia mi se pare foarte prost aleasa din simplu motiv ca NU trebuia sa fie intr-un oras mare. un astfel de oras este aglomerat by default, fix noi mai lipsim cu inca 100 de masini. o alta problema ar fi locurile de parcare, mult mai usor de gasit intr-o locatie mai putin populata (cineva zicea de Voineasa, mai erau propuneri gen Sambata-de-Sus sau Valea-Cu-Stuti, o astfel de locatie ar fi fost mult mai indicata dupa parerea mea) . totusi, trecand peste astea..
3. din ce vad pe site la
http://www.voiajor.ro/index.php?mn=tarife (la alealalte 2 hoteluri nu m-am uitat) pretul pentru o noapte de cazare, camera dubla este 170 lei, asadar 85 lei/pers. ziceai ca probabil cazarea o sa fie umpic mai putin de 100/pers, deci sa zicem 85-90, ceea ce oricum nu mi se pare OK atata timp cat pretul afisat este 85. avand in vedere ca fordistii o sa le bage ceva bani in buzunar ar fi foarte frumos daca ar face o reducere substantiala. nu asa vi s-ar parea corect? in plus, nu m-ar fi interesat sa am neaparat 3 stele, tv cu satelit si mai stiu eu ce. m-as fi multumit cu o cameda dubla, curata cu asternuturi curate si cu baie proprie, ceea ce gasesti la majoritatea pensiunilor.
ma rog, se pare ca degeaba se protesteaza (cred ca 80% au propus Sibiul dar niciun organizator nu a tinut cont). si avand in vedere ca locatia s-a ales fara a se tine cont de grosul forumistilor, cu parere de rau spun ca singura modalitate de protest ramane aceaa de a nu ma prezenta. deci o sa ma mai gandesc..