ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Romanie, Romanie !

23 Feb 2009, 17:24

sincere "multumiri" si urari de"sanatate" posesorului de mondeo care mi-a furat apratoarea de noroi din stanga fatza , puteai macar sa strangi suruburile inapoi , ca mi-a intrat un kil de noroi in aripa, ms frate , numai ganduri bune
daca stie cineva unde gasesc o de-aia as fi recunoscator
Ultima oară modificat de Alen pe 01 Mar 2009, 12:38, modificat de 3 ori în total.
Motiv: Mutat la Discutii libere.

Re: romanie romanie

23 Feb 2009, 17:49

Incearca pe forum la firmele care vand piese: Forcar etc sau la dezmembrari.
Apropo de patanie, nasol...pacat ca nu l-ai prins in "exercitiul functiunii", sa-i fi aratat unde e locul surubelnitei...

23 Feb 2009, 17:56

ce tare:)), ar fi bun un topic de asta de "multumire", in cazul asta as multumi si eu persoanei care mi-a improspatat imaginea masinii desenandu-mi cu cheia braduti pe capota sa ramana mereu spiritul sarbatorilor la mine, am remarcat si intentia de a desena un animal, dar probabil din graba sa multumit doar sa scrie "magar", ITI MULTUMESC (te astept sa iti dau o bere, la naiba'... )
-Aparatori ca sa nu fiu prea off topic gasesti la fordcar dar set...daca a furat numai una eu zic sa cumperi un set, nu se stie cand are nevoie si de cealalta:)))

Bafta!

23 Feb 2009, 19:09

Acum 2 ani un set era 100 lei...
Ca la noi la nimeni...

23 Feb 2009, 19:12

o sa incerc la dezmembrari , sau o sa-l scot si pe celelalt macar sa se murdareasca uniform, las ca vine vara :) oricum nu dau 100 de lei pe o bucata de plastic

24 Feb 2009, 20:03

daaaaaaaa si eu am schimbat vreo 2 seturi de steme Ghia pana acuma,si e 40 lei una noua:(

24 Feb 2009, 22:39

Eu am de vanzare un set de aparatori, folosite, la 50 RON.. viewtopic.php?f=130&t=28482

25 Feb 2009, 14:19

=)) Ca tot veni vorba vreau si eu sa multumesc celui care a reusit minunata performanta sa infunde pragul fara sa imi atinga usa. Asta da pricepere.

27 Feb 2009, 03:49

Parca ai fi frate cu mine. Si eu il am pe partea dreapta.Astept acuma sa mil faca si pe partea stanga sa zica baietii ca a aparut o moda noua de tunat masini si poate se iau dupa mine.Baiul este sal nimereasca in acelas loc,asta problema.

28 Feb 2009, 00:35

$1 scrie:$2)) Ca tot veni vorba vreau si eu sa multumesc celui care a reusit minunata performanta sa infunde pragul fara sa imi atinga usa. Asta da pricepere.

Indoirea pragului fara afectarea usii este posibila daca nu stii sa montezi cricul. Si eu mi-am indoit putin pragul pe partea dreapta spate pt ca nu am pus bine cricul si mi-a sarit. Cine stie poate o fi vrut careva sa-ti ia jantele si nu o stiut sa o ridice pe cric.
Ps. Cica se pot indreapta si pragurile, prin sudarea unei tije pe el si apoi prin tragere - asa am auzit.

28 Feb 2009, 00:58

stai tu linistit...aia care fura roti de pe masini nu se complica cu cricul...iti salta masina cu un "carucior" cu roti si un miner lung pe post de pirghie cam ca cele pentru carat frigidere...in 3 secunde a ridicat masina de-o parte si in alte 10 te-au si lasat vaduv de 2 roti...in maxim 1 minut le-au luat pe toate si-ti lasa masina pe discuri. Nu se complica ei cu pus cric si dat la manivela

28 Feb 2009, 03:03

$1 scrie:$2s frate , numai ganduri bune

ar fi culmea sa raspunda cineva "cu placere" 0_o

28 Feb 2009, 03:58

Sunt convins ca nu este de pe forul,cred ca il gasesti duminica la targ.
Cati nu vin si pe la mine si ma intreba:
Sefule,nu vrei macatas,un casetofon ieftin?
Sper sa nu ma acuzati ca sunt rasist. :D

28 Feb 2009, 11:51

"Cu plăcere frate. Șuruburile nu le-am mai strâns că mă gândeam să le fur și pe alea:))"

28 Feb 2009, 13:16

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2)) Ca tot veni vorba vreau si eu sa multumesc celui care a reusit minunata performanta sa infunde pragul fara sa imi atinga usa. Asta da pricepere.

Indoirea pragului fara afectarea usii este posibila daca nu stii sa montezi cricul. Si eu mi-am indoit putin pragul pe partea dreapta spate pt ca nu am pus bine cricul si mi-a sarit. Cine stie poate o fi vrut careva sa-ti ia jantele si nu o stiut sa o ridice pe cric.
Ps. Cica se pot indreapta si pragurile, prin sudarea unei tije pe el si apoi prin tragere - asa am auzit.

Eu am lasat-o in parcare ...buna si am gasit pragu infundat. nu e de la cric ca e infundat mai mult(in lungime). A luat si forma bumperului :D
tx oricum o sa incerc sa vad daca pot sa il trag

28 Feb 2009, 15:58

Salutare,

Cum e treaba cu infundatul pragului, daca se chinuie sa iti dea janta jos de pe masina nu ai antifurtul respectiv ca sa reusesti sa dai jos piulitza de pe prezon ? sau cumva la ford sunt universale din ce am vazut "din mers" la alte masini asemanatoare ?

Apopo de problema voastra, in afara de capacul de remorcare din bara fata, spoiler, care sigur l-am pierdut eu, si costa 30 RON la forcar, acuma incep sa imi pun semne de intrebare de ce mi-a disparul capacul de la roata dreapta spate de la cric, care am inteles tot de la forcar ca ma costa 85 RON sa mi-l aduca pe comanda.... hm... se poate si mai rau?....

01 Mar 2009, 09:43

Salut,

Ce sa fie mai rau, la mine au furat si capacele de la roti, acuma am ascuns odorizantul din interior sub scaun sa nu ii tenteze si ala:)))

Re: Romanie, Romanie !

01 Mar 2009, 15:06

Si revenim la vorba lui Mircea Badea,care vad ca ia amploare. :(

01 Mar 2009, 21:22

$1 scrie:$2alut,

Ce sa fie mai rau, la mine au furat si capacele de la roti, acuma am ascuns odorizantul din interior sub scaun sa nu ii tenteze si ala:)))

Si scaunul??? Sper ca nu l-ai lasat in masina... =))

01 Mar 2009, 21:25

Referitor la indreptatul pragurilor.Sunt la anumite servisuri o scula cu ceva ventuze care o aplica pe prag si til indreapta de nici nu zici ca a fost indoit.Am auzit ca pretul ar fii undeva intre 300-500 ron in functi de lungime si cat de greu este. Chiar ma gandesc ca al meu este indoit pe la jumate.

02 Mar 2009, 12:05

stie cineva pe unde se tine targul de masini din iasi ? si in ce zi e , as face o tura sa ma uit dupa aparatoare de-aia

02 Mar 2009, 12:13

In fiecare duminica dimineata, sub podul de la cug, cum te duci spre hlincea daca nu ma insel, dupa siraj undeva la dreapta

02 Mar 2009, 12:19

azi dimineata fiind pe mosilor, cu masina de servici, a trecut un taran pe langa mine cu un logan rosu, si mi-a cioblit suportul oglinzii de pe partea soferului... nici macar nu a oprit sa isi ceara scuze..
din pacate nu am putut sa il alerg, eram cu directoarea in masina :D care oricum l-a injurat cat a tinut-o plamanul drept :))

02 Mar 2009, 20:07

Poate era semn de interdictie,"oprirea interzisa" si de aceea animalul si.a continuat drumul. =))

02 Mar 2009, 20:19

tocmai ca nu era, eram frumos pe avarii, si ma uitam sa vad daca pot cobori, si cand in secunda urmatoare a trecut "tancul".. tu'l in cur pe mas'a.. bine ca nu mi-a luat oglinda cu totul ca atunci il alergam ca pe hotii de cai:D
Răspunde