$1 scrie:$2axim 4 ore. din timisoara netu zice ca-s 327 km, in vreo max 3 ore jumate cred ca ajungem, drumu sa fie bun sa merem si noi lejer pe la 120-140 in afara
Daca mergi rezonabil, nu cu 90 Km/h prin localitati, fara depasiri riscante, in Rromania, la o cursa atat de lunga, scoti o viteza medie de 60 Km/h. Masurata de mine pe computerul de bord, pe tot felul de rute, mers civilizat.
Din Timisoara ai mai multe posibilitati:
1) Timisoara - Recas - Lugoj - Deva - Alba Iulia - Targu Mures, 375 Km
2) Timisoara - Arad - Deva - Alba Iulia - Targu Mures, 420 Km
3) Timisoara - Arad - Oradea - Cluj - Targu Mures, 435 Km
Varianta (1) nu o recomand nici la dusmani. Drumul Timisoara - Recas - Lugoj - Deva este extraordinar de prost.
Varianta (2) stiu sigur ca drumul este foarte bun dar aglomerat pana la Deva, dupa aceea nu mai stiu nimic
Varianta (3) nu stiu nimic despre starea drumurilor.
In orice caz, durata calatoriei va fi cam 8 ore, in functie de trafic, incluzand aici si vreo doua pauze, absolut necesare, pentru odihna / dezmortirea spatelui / apa / cafea / sandwich / nevoi fiziologice.
Rog pe cei din zona Targu Mures, daca pot sa posteze recomandari de rute in jurul orasului,
LE: Acum un an sau doi, de 1 Mai, am scos pe ruta Timisoara - Arad - Deva o viteza medie de 40 Km/h. Trafic infernal, coloane kilometrice, ore in sir mers cu treapta a II-a prea turat sau subturat in treapta a III-a.
Puteti cauta pe forum direct de pe Google. Exemplu: [ revizie ford fiesta site:clubford.ro ]