$1 scrie:$2una ziua, am asteptat mult si bine mesajul d-voastra dar se pare ca degeaba, am observat ca ati dat raspuns la ceilalti colegi dar mie nu, cred ca va deranjat foarte tare mesajul meu la adresa d-voastra. oricum am reusit sa rezolv problema cu ajutorul altei firme care se pare , e mai serioasa decat aceasta. multumesc pt promtitudinea de care a-ti dat dovada. numai bine
fara suparare, dar cred ca ne chinuim degeaba.pana ne dau astia raspunsul poate avem alta masina !,,E,,UN ALT QUOTE
BUNA SEARA DE DUMNEVOASTRA M-AM OCUPAT PERSONAL SI AM TRIMIS MAIL DUPA ALTGRAD ,
IMI PARE RAU DACA NU SA PUTUT OFERTA SAU RASPUNDE IN TIMP UTIL
DACA INTRADEVAR NU VA SOSIT OFERTA SE PUTEA DA UN TELEFON SI SE REZOLVA ...,DAR E MAI SIMPLU SA FACI RECLAMA NEGATIVA PE FORUM ...,SA VB FRUMOS E DEJA MULT...

[/quote]imi pare rau dar nu am primit nici un mail.si reclama negataiva nu am de ce sa fac si de vorbit consider ca limbajul meu a fost in regula poate cu "un ton mai suparat" .eu aveam nevoie de un raspuns ceva mai urgent pt a putea lua o decizie. asta e, acum s-a rezolvat problema. numai bine si spor la vanzari