BlackCat cred ca ar fi foarte bine daca am incepe sa ne coordonam eforturile in organizarea participarii clujenilor la intalnire, mai ales ca ai ceva experienta in "lucrul cu masele"
ma gandesc sa abordam RMB pentru implicarea in eveniment; ideile mele, in acest moment, sunt legate de sprijinul lor financiar pentru:
- realizarea tricourilor personalizate pentru toti participanii la eveniment - vad ca inca nu s-a discutat subiectul, pot sa ma ocup de cereri de oferta pentru tricou si personalizare, avand in vedere ca am colaboratori vechi pe aceasta tema;
- realizarea de laynyard (snur pentru gat) personalizat, pe care sa ne putem prinde ecusoanele
- finantarea a cate 20 de litri de combustibil pentru membri ClubFord Cluj
acestea sunt doar cateva idei si sunt cu si/sau, urmeaza sa le discutam
in schimbul finantarii, ma gandesc sa le propunem personalizarea temporara a masinilor noastre, cu un suport magnetic imprimat pe eveniment (de genul 'RMB sprijina ClubFord'), aplicat pe portiera stanga, fata, pentru a fi vizibil in trafic, atat in Cluj, cat si pe traseu, spre Targu Mures; eventual, pentru a obtine finantarea tricourilor si a laynyard-urilor, putem purta respectivul suport magnetic prin oras, cu o saptamana inainte de eveniment
rog organizatorii sa ne tina la curent cu stadiul negocierilor cu dealerii Ford din celelalte zone, pentru a putea propune "pachete de sponsorizare" unitare la nivel national