Prima mea masina a fost o Dacie 1310 din '84, motor de 1.3 . Era model de export, tabla mai groasa. A fost masina familiei si pe ea am mai invatat sa mai surubaresc la masina cand stateam pe langa tata(inainte sa imi iau eu carnetul) si o pregateam pentru concediu. Amandoi parintii aveau masini de la servici, asa ca Dacia asta era plimbata mai mult la drum lung, motiv pentru care trebuia sa mearga impecabil.
Astfel, era toata foarte bine antifonata, echilibrata foarte bine. Motorul era recent refacut cu set borgo, alezat la chiuloasa. Prindea 145 km/h pe GPS cu 4 trepte fara sa simti nici cea mai mica vibratie. Am prins cu ea pe ceas si 150 km/h, era tata la volan, dar era altfel reglata.
Dadea si caldura!

...intra in viteze la "deget"...directia era foarte usoara...luam ITP-ul pe bune cu ea.
Problema ei era ca era Dacie, si mergand foarte bine, orice bataie deranja, astfel ca mai tot timpul schimbai o bucsa, un pivot, o planetara, ceva la ea, pentru ca nu prea tineau piesele.
Ce vremuri!

...faceam livrari pentru firma maica-mii in vremea aia, eram mai toata ziua la volan, traficul era mai lejer, viata era fara griji inafara de liceu si mai tarziu facultate(asta mai mult in sesiune).
Dupa aceea si-a facut si frate-miu scoala pe ea.
Cam asa arata cand am vandut-o.