Mi s-au furat banii din card !!
Primul meu gand a fost ca nu-i posibil asa ceva , trebuie sa fie vreo eroare de program , asa ca am plecat direct la banca sa vad care-i treaba ( acolo am incercat inca o data cardul si am primit acelasi raspuns ). Bineinteles ca banca se deschidea la ora 9 , asa ca am facut criza de nervi pana atunci .
In fine , am expus acolo faptele , s-a uitat tipa in calculator si a zis ca toti banii mei ( 3600 lei ) au fost scosi dintr-un ATM din Calarasi

Mi s-a promis ca in maxim 2 saptamani voi fi despagubit , cu aceeasi suma de bani , iar intr-o saptamana voi avea alt card.
Mentionez ca nu fac tranzactii on-line, nu platesc facturi direct din card , ultima plata cu POS la un magazin am avut-o acum vreun an in urma ( tot din neincrederea in securitatea bancilor ). Sper sa se rezolve acesta problema si sa primesc banii furati , insa ca tot patitu' , a cam disparut si umbra de incredere pe care o mai aveam in securitatea acestui mod de a face plati si economisi banii.
Intrebarea mea ar fi , daca a mai patit cineva din voi acest lucru , daca a fost despagubit si cum as putea pe viitor sa evit asemenea "neplaceri" ( ca sa nu le zic socuri ).
Tot inainte , ca inainte era mai "bine" ...!
-
cor_leone - Member
- Maşina: FORD FOCUS Trend 1,6 Ti-VCT 115 CP , mai 2008, hatchback
- VIN: preferspritdevara