de DanielArdelian2 » 01 Mar 2009, 20:56
Astazi la pranz veneam dinspre Spitalul de Copii catre Politehnica si am trecut prin fata Catedralei exact cand s-a terminat slujba. Puhoi de oameni pe strazi. Un bulevard cu doar doua benzi pe sens, dar destul de late, si evident, o trecere de pietoni foarte aglomerata in fata bisericii.
Eu, ca fraierul, am oprit si am stat cred ca vreo 5 minute pana am putut sa trec. Pe banda cealalta, la fel, un tip cu un Opel Astra break, deja isi aprinsese o tigara. In spatele meu s-a facut o coloana de vreo 10 masini.
Un Passat argintiu din spate claxona in disperare din 10 in 10 secunde. Cand i-am facut semn dand din umeri, s-a enervat si s-a strecurat exact printre benzi, printre mine si Opel, dupa care a intrat cu tupeu peste pietoni, pana cand acestia n-au mai avut loc sa treaca si au fost nevoiti sa-l lase sa treaca.
M-a apucat greata cand l-am vazut cu cat tupeu s-a bagat peste pietoni, printre benzi, demarand apoi cu fumul specific de TDI si cu scartait de roti. Pai sa-mi bag picioarele in ea, dar tara asta chiar este o mahala murdara si imputita. Si "meritul" cel mai mare il au tocmai cei care ar trebui sa faca ordine si sa aplice legea.
Puteti cauta pe forum direct de pe Google. Exemplu: [ revizie ford fiesta site:clubford.ro ]