Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
27 Mai 2008, 18:19
Dupa asteptari care au durat aproape doi ani am reusit sa pun pe roate un vis de-al meu... S-a muncit mult, s-a refacut tot ce era ruginit, s-a antifonat peste tot pe unde era posibil, s-a vopsit cu o vopsea deosebita si la un pret modic si a iesit ceva frumos (zic eu...)...
Astept intrebari, comentarii si sugestii...
- Fişiere ataşate
-

-

-

27 Mai 2008, 19:03
a iesit foarte frumos!
sa-l stapanesti sanatos
27 Mai 2008, 19:19
genial...:X
28 Mai 2008, 06:57
Bravo! A iesit super! Sa o stapanesti sanatos.
Felicitari si tie si tuturor ce au rabdarea de a le da o noua viata acestor masini.
28 Mai 2008, 09:09
respect!
ai inviat o legenda! A iesit super masina.
visul meu e un capri..
28 Mai 2008, 09:30
foarte fain! jantele sunt cam dubioase totusi
28 Mai 2008, 11:36
Despre masina pot sa spun ca mai e destul de lucru, dar cu timp si cu bani le voi rezolva pe toate. Mai sunt cateva probleme de mecanica, care sunt usor de rezolvat, ar mai fi de refacut tapiteria la interior, partial sau total, asta in fuctie de ce ma voi hotari sau de ce ma vor sfatui si altii, o instalatie audio corespunzatoare, si "cireasa de pe tort" o sa fie un motor "putin" mai puternic, adica sa treaca de 200 de cai. Momentan motorul ei de 1,6 este bun, functional, nefumigen si nu mananca ulei.
PS: Multumesc de aprecieri si sper sa mai fie si altii care sa faca asa ceva.
Iar apropo de jante eu zic ca sunt frumoase, nu stiu cat de potrivite, dar le lipseste capacelul central, pe care il voi confectiona in viitorul apropiat.
28 Mai 2008, 14:59
Frumos musclle american

pe spate ar prinde bine niste gume de burnout

sa faca mult fum

sa ai noroc de el ...... apropo e unu la fel in arad putin mai preparat frumos frumos RE.
28 Mai 2008, 15:42
nice! drive safely
28 Mai 2008, 17:33
Pai deocamdata nici nu am cum sa conduc prea repede sau sa dau burnout pentru ca motorul ei este de 1,6 si avea de nou 75 de cai.

Acum cred ca a mai pierdut ceva pe drum, dar am reusit sa prind cu 5 persoane in masina 140 si se mai ducea un pic. Cauciucurile mai late pe spate sunt in plan

iar de asemenea in plan mai e si motorul!

care trebuie sa coincida cu aspectul masinii nu???
28 Mai 2008, 17:34
Foarte tare

,cu adevarat deosebita culoarea...
28 Mai 2008, 17:57
nu pot spune decat WOW....sunt impresionat....cand vii cu ea la intalnire (in Bucuresti) ???
28 Mai 2008, 21:24
una din cele mai frumoase masini de pe forum. numai respect
28 Mai 2008, 21:51
Superb!
28 Mai 2008, 22:03
Multumesc foarte mult de aprecieri si sper sa conving si pe altii sa dea viata unor masini apuse...
PS: Am uitat sa va spun. Cu toate ca volanul este pe stanga masina este Made in England...
28 Mai 2008, 23:11
Absolut superb modelul si al tau arata f f f f f f bine
Zicea cineva de jante, cre ca e invidios

Eu unul sunt.
Sa-l stapinesti sanatos si sa-i pui un V8 fain inauntru
Si eu ma gindeam sa fac ceva cum ai facut tu, doar ca eu ma gindeam la un Mustang 67-68. Singurele probleme ca tre sa-l iau de afara si nu cred ca il pot inscrie
30 Mai 2008, 12:33
Felicitari pentru masina! Ai facut treaba excelenta, te asteptam pe la intalniri, si poate si la o deplasare mai serioasa prin tara!
31 Mai 2008, 06:21
A iesit super. Vopseaua este d-aia tip cameleon, sau ai dat alta nuanta pe muchiile masinii?
PS: Cred ca la semnalizatoarele de pe fata ar mai fi ceva de lucru. Banuiesc ca nu sunt originale si solutia ta este una de "avarie"

.
01 Iun 2008, 20:29
ha! mi se parea mie ceva ciudat in zona faruri-semnalizatoare.
cum arata vopseaua aia mai ales in prima poza, sa-mi bag chicioarele !

totusi in zona emblemei deasupra radiatorului trebuia tot bleu.
02 Sep 2008, 17:24
Vesti noi... Dupa vreo 2 saptamani de munca am reusit sa trec cu brio si ITP-ul. S-a lucrat mult la puntea fata si spate, pe spate s-au schimbat bucsile la punte si s-a refacut sistemul de franare, iar pe fata s-au verificat toti pivotii, s-au schimbat unde era cazul iar ceilati au fost curatati si gresati. De asemenea au fost reglati si rulmentii pe fata. Am schimbat si rulmentul la cardan care devenise zgomotos si pompa de apa, care curgea. Acum pot sa zic ca e vrificata partea mecanica cap-coada si sunt in regula pe strazi.
PS: Aveti grija la dimensiunea rotilor din certificat. Ale mele erau mai mari, erau pe 15, si a trebuit sa-mi pun pe 13 pana am trecut ITP-ul.
11 Feb 2009, 15:04
Foarte frumoasa, sa o stapanesti sanatos si cati mai multi kilometri fara incidente.
11 Feb 2009, 15:08
mai nene ... BRAVO !!!

Respect pentru pasiunea ta
25 Feb 2009, 19:30
foarte faina piesa! culoarea a iesit super.
poate ne-o prezinti si la interior...si poate reusesti s-o refaci asa cum a facut-o mama ei!
va invidiez pe voi astia...

in sensul admirativ, desigur!
felicitari si spor la treaba in continuare!
04 Mar 2009, 02:52
felicitari! este geniala masina... din pasiune se naste mereu ceva frumos. Ceva poze cu interioru ?
20 Mar 2009, 16:36
Domnu' alexaltdar40, ai montat interiorul acela frumos sau tot cu pregatirile pt nunta? Interiorul vechi in ce stadiu este?