Marti, trei ceasuri rele?
Cand credeam ca cele 3 ceasuri rele au trecut,fiind ora 23:30 ma aflam cu colegul RS1800(Codin) in masina,la semafor asteptam sa fac stanga pe bd-ul Timisoara venind din pasajul Lujerului cand observ cu coada ochiului in oglinda ceva albastru si apoi am si simtit o lovitura puternica.Masina a mers 5m in fata,ne dam jos un om cu o solenta cu numere de Ialomita.Ne uitam la masina,bara spate,hayon yala hayon nimic asa grav,ma asteptam sa fie praf.Dacia avea botu terminat plus baia sparta...nu apucam sa mergem la om ca pleaca usor,crezand initial ca va elibera zona ptr ca se auzeau claxoane si omul nostru accelereaza,trece de intersectie si dispare.Eu am ramas blocat,Codin la fel,i-am luat numarul si ne uitam unul la altul in stare de soc fiind.Opreste un bmw si ne spune"vedeti ca ala e beat" era deja rosu si n-am alergat dupa el ptr ca nu-mi ardea de fugareli...
Am mers la politie,am primit dovada si acum astept...sa dea de el samd.Sper ca era beat si ca se va duce la politie si ca masina avea asigurare si ca nu fusese vanduta...
.Dupa ce am mers la politie am fost dupa urme poate gaseam masina eram hotarat sa-i iau placutele de inmatriculare.Urmele de antigel si ulei au dus undeva in spatele unor blocuri pe langa niste garaje.Pesemne ca a bagat masina in garaj....Daca in 2saptamani nu se intampla nimic ma simt nevoit sa las pe casco sa rezolve acest caz.Cu masina sifonata n-am chef sa merg prea mult...
- BoogY