FF I 2003 / 5600E
A venit vremea sa ma despart de Focusul meu dupa o idila de aproape 2 ani.
Trebuie spus ca masina se prezinta aproape perfect din punct de vedere mecanic. Am avut grija sa nu-i lipseasca vreo revizie, are 142.000km trecuti in cartea service.
De-a lungul celor 2 ani petrecuti impreuna i-am schimbat bateria acum un an, mai are 12 luni garantie.
I-am cumparat Jante de aliaj OZ 15 toli si gume Goodyear Excellence care sunt uzate cam un sfert din durata lor de viata.
Am schimbat kitul de distributie pe la 125.000 km. Mai are garantie un an. Poate chiar ceva mai mult de atat.
Am schimbat acum cateva zeci de km ( in weekend ca sa fiu exact ) kitul de ambreiaj - investitie de 2100RON. Mai are garantie 18 luni.
Am schimbat vasul de expansiune in vara 2008- mai are garantie 18 luni.
Am schimbat toate bujiile in iarna 2008- mai au garantie cel putin 18 luni.
Am facturi pentru fiecare punct de mai sus.
Nu o vand pentru ca nu sunt multumit de ea..pur si simplu a venit vremea pentru o masina mai puternica.
Are cateva defecte la nivel estetic, a suferit acum ceva timp un accident minor, o tamponare- si are o mica buba la bara din fata- o sa pun poza curand, plus cateva mici zgarieturi si o usoara indoitura la portiera dreapta spate ( asa am gasit-o intr-o seara
)
Imi pare teribil de rau ca nu arata chiar ca noua pe dinafara, dar am preferat ca investitiile pe care le fac in ea sa fie pe partea mecanica. Este singurul motiv de altfel pentru care pretul este negociabil.
Pot lasa din pret reparatia barei fata cat si pretul unui polish.
Detalii tehnice:
Marca: Ford
Model: Focus I
An Fabricatie: 2002 ( 12.2002 - prima inmatriculare 01.2003 )
Motor: Diesel / 1.8L / 90cp
Siguranţă: Alarmă, Airbag şofer, Airbag pasager, ABS
Scaune şi tapiţerie: Volan piele , Reglaj inaltime scaun sofer
Funcţionalitate: Închidere centralizată, Volan Reglabil 2 Directii, Geamuri electrice faţă, Banchetă rabatabilă
Exterior : Vopsea metalizata , Oglinzi reglaj electric, Jante aliaj
Climatizare: Climatizare manuala
Pret: 5790E Negociabil.
Telefon: 0726160332
Marius.
Trebuie spus ca masina se prezinta aproape perfect din punct de vedere mecanic. Am avut grija sa nu-i lipseasca vreo revizie, are 142.000km trecuti in cartea service.
De-a lungul celor 2 ani petrecuti impreuna i-am schimbat bateria acum un an, mai are 12 luni garantie.
I-am cumparat Jante de aliaj OZ 15 toli si gume Goodyear Excellence care sunt uzate cam un sfert din durata lor de viata.
Am schimbat kitul de distributie pe la 125.000 km. Mai are garantie un an. Poate chiar ceva mai mult de atat.
Am schimbat acum cateva zeci de km ( in weekend ca sa fiu exact ) kitul de ambreiaj - investitie de 2100RON. Mai are garantie 18 luni.
Am schimbat vasul de expansiune in vara 2008- mai are garantie 18 luni.
Am schimbat toate bujiile in iarna 2008- mai au garantie cel putin 18 luni.
Am facturi pentru fiecare punct de mai sus.
Nu o vand pentru ca nu sunt multumit de ea..pur si simplu a venit vremea pentru o masina mai puternica.
Are cateva defecte la nivel estetic, a suferit acum ceva timp un accident minor, o tamponare- si are o mica buba la bara din fata- o sa pun poza curand, plus cateva mici zgarieturi si o usoara indoitura la portiera dreapta spate ( asa am gasit-o intr-o seara

Imi pare teribil de rau ca nu arata chiar ca noua pe dinafara, dar am preferat ca investitiile pe care le fac in ea sa fie pe partea mecanica. Este singurul motiv de altfel pentru care pretul este negociabil.
Pot lasa din pret reparatia barei fata cat si pretul unui polish.
Detalii tehnice:
Marca: Ford
Model: Focus I
An Fabricatie: 2002 ( 12.2002 - prima inmatriculare 01.2003 )
Motor: Diesel / 1.8L / 90cp
Siguranţă: Alarmă, Airbag şofer, Airbag pasager, ABS
Scaune şi tapiţerie: Volan piele , Reglaj inaltime scaun sofer
Funcţionalitate: Închidere centralizată, Volan Reglabil 2 Directii, Geamuri electrice faţă, Banchetă rabatabilă
Exterior : Vopsea metalizata , Oglinzi reglaj electric, Jante aliaj
Climatizare: Climatizare manuala
Pret: 5790E Negociabil.
Telefon: 0726160332
Marius.
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 12 Mar 2009, 16:06, modificat 1 dată în total.
Motiv: Pret in titlu.
Motiv: Pret in titlu.
http://blogonaut.ro" target="_blank
[img]http://i49.tinypic.com/2vxg9w9.jpg[/img]
[img]http://i49.tinypic.com/2vxg9w9.jpg[/img]
-
motto - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: New Ford Focus 2, 2008, 1.6 L 100CP, Trend Plus
- VIN: WF0PXXWPDP8S19982