Pentru ca e posibil sa intervina schimbari in locatia intalnirii, o sa va rog sa mai asteptam pana maine cu cautarea cazarii. Intre timp am mai gasit o pensiune care are unele minusuri, dar si unele plusuri.
http://www.chesa-turism.eu/Daca eu am inteles bine, pensiunea asta este chiar la intrarea in TG. Mures cum vii dinspre Brasov, ceea ce o face extrem de accesibila pentru cei din Sudul si Estul tarii. Pe deasupra, are un hypermarket Real la nici 200m, asta inseamna ca am rezolvat problema cu bautura, mancare etc fara s trebuiasca s ne caram noi cu ele. Pretul este de 80 RON camera dubla si 120 RON camera tripla, dar cred ca daca o luam pe toata putem obtine acelasi pret pt toate camerele. Singurele minusuri sunt ca, din comentariile de pe site-ul propriu, femeile de serviciu fac galagie dimineata. Dar daca o sa o lam pe toata, nu vor avea unde sa intre

. Asta una, al doilea minus e ca pe site apare ca au 20 de locuri de parcare, doar ca au mai mult de 20 de camere, ceea ce e ciudat. Asta ramane de discutat, sa vedem daca se poate parca si afara, nu numai in curte (sau parcam la gramada, blocandu-ne, cum am mai zis).
Faptul ca au dat posibilitatea clientilor sa se exprime prin intermediul mesajelor si nu le-au cenzurat, indiferent ca au fost pozitive sau negative, pentru mine e un plus in sensul ca sunt corecti.
Si inca un plus. Daca eu nu ma insel, aeroportul unde va avea loc defilarea este la 14.5 km de oras inspre Ludus, pe E60. Cealalta pensiune de care vorbeam se gasea la iesirea spre Reghin, adica spre Nord.
Asa ca astept pana maine si, in functie de ce se hotaraste, voi vorbi la ultima pensiune. Ar fi interesant de stiut cati suntem cei care doresc cazarea la pensiune (pana acum 5 camere).
O zi buna tuturor!