Hai mai ce naiba, omul asta a facut poate pana acum mai multi km decat veti face voi in toata viata. Ia uitati-va mai atent la momentul in care se ridica in picioare, o mana ii sta pe volan si un ochi il are la drum. Oricum masina e pusa pe pilot automat si are peste 85km/h. (filmuletul a fost deja sters de pe youtube, l-am vazut pe site-ul realitatii). Daca ar fi fost asa de iresponsabil si criminal cum il catalogati voi, pana acum cu siguranta nu ar mai fi ramas pe sosele, mai ales la bordul unui autotren.
In schimb a clacat saracul, insa nu era singur, parte din vina are si copilotul... De castigat or castiga bine, dar si programul e de cacao. 9 conduci 8 stai. In 2 soferi mergi 9+9 si stai 8, mai prinzi si cate o sambata si o duminica (48 de ore de stat) in cabina aceea.... si asta zi de zi. S-o fi bucurat omul ca a scapat la drum intins. In situatia lui cred ca multi de pe aici ar claca in acelasi stil sau chiar mai rau!
Cu ce e mai penibil fata de unul care are degetul infipt in nas pana la cot?... Cine e mai periculos asta sau zevzecul cu bentley-ul cu 300/h, sau cel care sustine: domne' eu am frane la masina aia si imi permit sa merg cu 300!...
Este intradevar penibil, la fel cu penibilul din spania cu Audi A "sei" daca va amintiti, insa de aici si pana la a ajunge sa spunem ca merita impuscat iresponsabilul...
A, si ford nu produce camioane de acest tip.

ps: trecand peste toata maimutareala aia groteasca, i-am luat apararea pentru ca am vazut ca omul pare foarte constient si responsabil fata de ceeace face. In alte ordine de idei dezprob total comportamentul lui si cred i-ar prinde bine macar 2 saptamani de concediu.