Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
07 Ian 2009, 21:29
$1 scrie:$2A MULTI ANI! la toata lumea
Ce ziceti, vinerea asta ne vedem si noi? Ca nu ne-am vazut de anu' trecut!

Ia sa vedem cine se anunta cine e disponibil cine nu cine e blocat cine e plecat?:))
Hai ca v-am pupat
hai ca v-am pupat si eu!
La Multi Ani la tuturor fanii mei si din partea mea:P hepii niu iăr!!!
nu promit ca vin dar as vrea, ca am cam lipsit la ultimele intalniri si mi-e sa nu ma exmatriculati.
bine inteles ca asta si daca nu ma blocheaza cineva:)).
07 Ian 2009, 22:25
eu ma anunt. ca vin. vineri. pe 9.
12 Ian 2009, 09:07
De intalnit, ne-am intalnit ... cei 3 (Kugarth, Zino, Stefan). Ca de obicei. Asa ca facem o mica pauza cu intalnirile ... pana spre primavara. Din intalniri saptamanale vor deveni intalniri trimestriale ...
12 Ian 2009, 09:37
$1 scrie:$2e intalnit, ne-am intalnit ... cei 3 (Kugarth, Zino, Stefan). Ca de obicei. Asa ca facem o mica pauza cu intalnirile ... pana spre primavara. Din intalniri saptamanale vor deveni intalniri trimestriale ...
ma anunt si eu vinerea asta.?!?!!
12 Ian 2009, 10:13
Da, acum ca nu ne mai strangem, ne putem anunta
12 Ian 2009, 11:22
Da. Corect.
19 Feb 2009, 10:50
$1 scrie:$2e intalnit, ne-am intalnit ... cei 3 (Kugarth, Zino, Stefan). Ca de obicei. Asa ca facem o mica pauza cu intalnirile ... pana spre primavara. Din intalniri saptamanale vor deveni intalniri trimestriale ...
ma anunt eu
sunt o clona a celebrului sorinaccio101.lui nu i se mai permite sa intre pe forum pt ca n-a respectat regimul antivirusilor super-tari si nu i se mai recunoaste userul,parola sau adresa de email(decat atunci cand am incercat sa ma reinscriu)...
am intrat sa dau anunt,sa nu va faceti griji pt mine,sunt bine.

sper sa rezolv problema si sa-mi recuperez userul meu drag.
03 Mar 2009, 00:07
Salutare dragii mei,FORDishti, si bine v-am regasit,sper, tot aici, sanatosi, voinici si fara puncte luate in noul an.Am o propunere pentru domniile voastre:se pregateste mare intalnire mare VINERI - 13 MARTIE (pt k saptamana asta este cam ocupata cu zilele dedicate sexului frumos,respectiv femeii) cu locatie acelasi Blue-Moon, respectiv aceeasi ora,20:01 fix!
Sper ca in tot acest timp avem la dispozitie timpul necesar pt a ne anunta si a stabilii precis toate detaliile si sper ca toata lumea care are nelamuriri, sa le poata rezolva.
Va claxonez cu respect!
03 Mar 2009, 09:21
eu ma anunt!
03 Mar 2009, 09:25
Nenea Zino, cine pregateste acea mare intalnire mare? Ca daca e asa mare, ma anunt si eu!
03 Mar 2009, 13:44
pai cine sa o pregateasca in afara de noi:D
acum se fac inscrierile, nu ezitati!
06 Mar 2009, 00:20
de data asta vreau sa vin si eu, fac tot posibilul sa ajung
06 Mar 2009, 12:09
sa inteleg ca ma primiti si pe mine nu?...urmeaza sa ma mut la craiova peste vreo 2 luni.
06 Mar 2009, 12:17
$1 scrie:$2a inteleg ca ma primiti si pe mine nu?...urmeaza sa ma mut la craiova peste vreo 2 luni.
poi da, dar pasaport ai?
06 Mar 2009, 13:01
$1 scrie:$2a inteleg ca ma primiti si pe mine nu?...urmeaza sa ma mut la craiova peste vreo 2 luni.
primim, primim, daca vii peste 2 luni asta inseamna undeva in jurul datei cand se organizeaza intalnirea nationala ClubFord...
07 Mar 2009, 00:31
Salutare baieti.Cand se mai anunta o intalnire in Craiova?Daca nu e in timpul saptamanii, puteti sa ma treceti in catalog ca prezent.Ar fi frumos sa ne adunam mai multi sa ne vedem masinutele.Am de ceva vreme cont pe forum dar am intrat rar dar am inceput sa intru mai des.
09 Mar 2009, 14:19
Ronnie uita-te mai sus
Vinerea asta e intalnirea, am intrat deja pe ultima suta de metrii! Hai sa facem gasca mare de data asta
09 Mar 2009, 19:21
$1 scrie:$2onnie uita-te mai sus
Vinerea asta e intalnirea, am intrat deja pe ultima suta de metrii! Hai sa facem gasca mare de data asta

Chiar imi doresc sa vin si eu la intalnire dar e ziua unui prieten si trebuie sa ma duc.Saptamana viitoare nu imi mai fac nici un plan si sper sa pot sa vin si eu la intalnire.
Ma primiti daca vin cu o sticla de bautura de la sarbatorit?
09 Mar 2009, 21:07
Vine, vine, priiimavaraaaa! A trecut cam mult timp de la ultima intilnire... Sper sa ne vedem vineri, daca nu intervine nimic... (am ceva probleme familiale, din pacate).
12 Mar 2009, 13:48
poate nu postez unde trebuie, dar ca o nota informativa pentru cine nu a aflat inca:
http://www.gdsvl.ro/Ultima%20ora/2009-0 ... a+viitoare
12 Mar 2009, 19:10
daca termin pana la 8 incerc sa vin si eu pentru vreo zece min macar sa va cunosc.
12 Mar 2009, 22:37
salutare la tuturor fanii mei! helau kugarth,zino,stefan & restul!
sunt sorinaccio101.n-am rezolvat inca problema cu contu meu....
eu nush daca ma pot anunta pt ca, desi e 13 a lunii, are o semnificatie deosebita pt mine si "persoana iubita"(vorba horoscopului),iar eu sunt baiat cuminte
am o problema la cheie.am schimbat bateria(se pare ca nu se incarca din contact cum v-am spus ca vazusem aici pe forum

) si tot nu functioneaza.
stiti pe cine as putea sa intreb de pe forum?nu imi merge bine calcu probabil, pt ca imi cauta greu pe forum si n-am gasit un topic in care sa se discute problema asta.
daca nu vin maine seara,ne mai vedem macar tot in martie data viitoare?
12 Mar 2009, 22:48
cand mai este intalnire cu membrii in craiova si unde ca as fi tare bucuros sa ma alatur si eu grupului sau mai bine zis clubului ford!
13 Mar 2009, 00:04
DavioForce intalnirea este maine seara, respectiv 13.03.2009, ora 20:01, in parcarea de la Blue Moon, in Brazda, langa viz-a-viz de fostul Rafo.
Te asteptam!
13 Mar 2009, 12:18
Ne vedem la Blumun !
13 Mar 2009, 12:34
Pai bine Stefane, zici ca ne vedem in seara asta si la tine in semnatura scrie ca faci pauza de intalniri pana la primavara?!
13 Mar 2009, 15:06
vedeti cum va organizati sa discutati sa veniti si la intilnirea de la tg mures, ca vad ca din craiova, nimic, nimic ...
13 Mar 2009, 17:34
Gata am modificat
24 Mar 2009, 01:30
salutare gascka ClubFord Craiova.Eu sunt nou pe forum,dar cred k am cea mai veche masina,cred,si vruiam sa stiu si eu dak mai faceti vreo intalnire la Bluemoon si cand.A,si ink ceva,am vazut k voi aveti numai masini tari si noi.As vrea sa vin si eu la intilnirile voastre,dar imi e k ma fac de ras(k de fala nu am fost niciodata) cu batrana mea scorpie din 86,dar trebuie intai sa o fac sa stea la relanti k nu vrea,am rugat-o si frumos si tot nu vrea.
Sa auzim de bine.
24 Mar 2009, 08:21
A, Don Gyovany, apoi ca daca nu ai de la M3 in sus nici nu te bagam in seama!

Intalnirile ar trebui sa le facem conform titlului din thread, adica in fiecare vineri ... dar nu prea ne strangem. Adica ne strangem dar nu asa cum ar trebui (aceiasi 6 oameni, aceleasi 4 forduri).
Sa vedem daca pentru vinerea asta se anunta suficienti oameni incat sa facem si noi ceva mai in gasca ...