Arhiva Comercial

Service Ford pt. Galati / Braila - minciuna pe fata.

Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.

Service Ford pt. Galati / Braila - minciuna pe fata.

Mesajde tractor » 04 Mar 2009, 14:46

http://www.ford.ro/Articole/Servicii-fo ... rd/84.html

pe ford.ro spun ca la galati exista service unde se fac reparatii de tinichigerie, mecanica si lucrari in garantie.

serviceul este inchis de 3 luni cu toate ca la intrarea in galati dinspre braila la rondoul tramvai este un panou imens unde te directioneraza cu sageata catre....service ford.

alta minciuna este aceea ca au tinichigerie. nu au avut niciodata. se duceau cu miloaga pe la skoda , fiat sau mitsubishi .

acum mai nou nici garantii nu mai ai unde sa faci in galati/ braila . idaca te duci la ford la focsani sau buzau nici nu vor sa se uite la tine. constata defectiunea dar te trimit sa-ti faci garantia la galati . aberant . la braila au deschis service care ( spun ei ) are toate standardele dar....nu face garantii. adica schimba doar uleiul :) . misto service.

ce masina v-ati cumpara ?

jale mare la ford.
tractor
Ford Freak

Maşina: Focus Cmax 2006 - 1,6 tdci 110 cp dpf

Re: minciuna pe fata !

Mesajde mctano » 04 Mar 2009, 14:48

stii cum e: "publicitatea - sufletul comertului"..
Mersul la biserica nu te face credincios, asa cum statul într-un garaj nu te face masina ..
Ce cred eu despre lucruri in general gasesti aici
Apple user.
mctano

Maşina: No car. Just 2 wheels.

Mesajde isotech_ro » 04 Mar 2009, 14:53

pentru garantie te poti adresa oricarei unitati service ... daca nu vor, fuga la OPC ... ce se intimpla la Galati cu dealer Roadhill este foarte grav, insa eu vad ca vinovat principal Romcar in calitatea s-a de importator ... oare cind se va termina cu impertinenta, proverbiala de acum, a lui "mister" Tiriac ?????
isotech_ro
1nsane Member

Maşina: Ford S-max Titanium 2.0TDCI Powershift
VIN: WF0JXXWPCJGE25511

Mesajde catser » 04 Mar 2009, 14:57

$1 scrie:$2tii cum e: "publicitatea - sufletul comertului"..

publicitatea si minciuna sunt 2 chestii complet diferite....
Fiecare popor are conducatorii pe care-i merita.
catser
Gold Member

Maşina: Ford Fiesta Comfort 2007 1.25i 75CP Tango

Mesajde mctano » 04 Mar 2009, 16:39

nu conteaza ce spui daca e adevar sau minciuna printr-un banner.
important e ca il faci pe om sa vina la tine si sa iti cumpere ceva. offtopic: de cate ori nu am mers in carfour sau brico sau mai stiu eu unde cu pliantul cu oferte in mana, sa cumparam nu stiu ce.. si acel nu stiu ce: "nu il mai avem de mult", si am cumparat altceva la un pret mai mare?
ai dreptate ca sunt 2 lucruri, dar ei isi fac promo ca sa stie viitorii posesori de ford ca au unde merge cu masina, chiar daca este de-a dreptul ireal..
Mersul la biserica nu te face credincios, asa cum statul într-un garaj nu te face masina ..
Ce cred eu despre lucruri in general gasesti aici
Apple user.
mctano

Maşina: No car. Just 2 wheels.

Mesajde tractor » 05 Mar 2009, 09:30

am gresit . tinichigerie faceau pentru ca aveau un tinichigiu care bocanea pe acolo . se duceau pentru vopsitorie cu elemente sau cu toata masina la alte service-uri . i-mi cer scuze , dar asta nu schimba realitatea actuala. Nu este service de garantii in 2 orase mari , este banner care te indruma ..nicaieri .
tractor
Ford Freak

Maşina: Focus Cmax 2006 - 1,6 tdci 110 cp dpf

Re: Service Ford pt. Galati / Braila - minciuna pe fata.

Mesajde Pemeul16 » 06 Mar 2009, 07:41

Buna ziua!

Am cumparat un Focus2 de la Roadhill Galati acum o saptamina si incept sa ma ingrijorez. Chiar am crezut ca au service si asa mi-a spus si dealerul, ca-l deschid in citeva zile.

Pe site-ul Roadhill
http://www.fordroadhill.ro/index,87,545.htm
scrie "Stimati colaboratori, service Ford Roadhill va fi inchis pana pe 15 oct pt relocare, noua adresa str. Drumul de Centura nr. 65, Galati
Va multumim pt intelegere si suport."

Cred ca deja e Martie si inca nu au service.
Propun sa ne adunam mai multi posesori de ford din Galati si Braila si sa facem o scrisoare oficiala catre importator si daca treaba nu se rezolva catre OPC.

Cine subscrie?

Trebuie sa invatam sa ne protejam drepturile si doar impreuna putem reusi.
Pemeul16
Incepator

Maşina: Focus2 2008 1.6 100HP Trend

Mesajde isotech_ro » 06 Mar 2009, 08:14

@Pemeul16 eu ma bag la protest ... minciunea asta este deja din luna septembrie 2008 si cred ca nu se va rezolva in acest an. deja o parte din mecanici de service la la galati lucreaza la service ada motors braila ... asadar pe mine poti conta ... si indraznesc sa cred ca si membrii clubford galati
isotech_ro
1nsane Member

Mesajde Dantes » 06 Mar 2009, 13:06

$1 scrie:$2Pemeul16 eu ma bag la protest ... minciunea asta este deja din luna septembrie 2008 si cred ca nu se va rezolva in acest an. deja o parte din mecanici de service la la galati lucreaza la service ada motors braila ... asadar pe mine poti conta ... si indraznesc sa cred ca si membrii clubford galati

Postez din curiozitate si doresc sa stiu care parte din mecanicii de la ford fin galati lucreaza in braila , avand in vedere ca eu am ford de 4 ani de zile si nu am vazut niciodata mai mult de 3 mecanici. Mentionez ca sunt aceeasi 3 oameni care sunt si acum la service in galati ( oameni cu experienta ) pe care doresc pe aceasta cale sa ii felicit pentru profesionalismul si sinceritatea de care au dat dovata intotdeauna.
Dantes

Mesajde dem3ntor » 28 Apr 2009, 08:42

Buna ziua!

A fost cineva la service-ul din Braila?
Socrul meu are un focus2 si as vrea sa merg acolo sa fac schimbul de distributie, uleiuri si filtre.
As dori un feedback!
Eventual o comparatie cu Rep. Bucuresti.
Daca stiti mai aproape de Galati alta rep. care are o reputatie mai buna si mecanici profi va rog "un pas in fata"

Multumesc!
dem3ntor
Incepator

Mesajde isotech_ro » 28 Apr 2009, 08:56

$1 scrie:$2.... Eventual o comparatie cu Rep. Bucuresti ....

decit Bucuresti mai degraba alegi TransAtlantis Constanta
isotech_ro
1nsane Member

Mesajde dem3ntor » 28 Apr 2009, 11:24

mi-au raspuns de la transatlantis

- chit distributie 183,34
- manopera - inlocuire chit distributie 38,56
- ulei 53,55 (5l)
- filtru ulei 6,26
- filtru aer 11,18
- filtru combustibil 79,04
- filtru polen 22,07
- manopera revizie 42,84
- manopera inlocuire filtru polen 12,85
- curea agregate 33.70
- manopera inlocuire curea agregate 8.57

Preturi in euro cu tva inclus

Total cu tva - 491.96 euro

de la braila nu mi-au raspuns inca!

P.S. mai astept pareri de service-ul de la Braila :)
dem3ntor
Incepator

Mesajde mKv » 15 Mai 2009, 10:37

Salut,
Imi pun si eu cateva semne de intrebare referitor la ce am citit pe aici...Din ce am citit de la Tractor, a avut o problema de garantie, a apelat la service-ul din Galati / Braila, cei de acolo nu au posibilitatea de a rezolva probleme de garantie, apoi a apelat la service-ul din Focsani si a fost refuzat ? As vrea sa stiu mai multe detalii referitoare la cele prezentate - refuzul service-ului, pentru ca mie imi vine cam greu sa cred ca un service de genul celui de la Focsani, cu care sunt foarte familiarizat, ar refuza un client.
A nu se interpreta ca nu cred cele spuse de colegul Tractor, dar ar fi bine sa venim cu toti cu o dovada certa ca nu am fost tratati corespunzator !
Haideti sa facem in felul urmator inainte de a arunca primii cu pietre, si anume sa dam un exemplu in felul urmator " m-am prezentat in service-ul Ford SC ... SRL cu problema X, au facut ...., au rezolvat/ nu au rezolvat..., sunt multumit/nemultumit deoarece..."

Ar fi mult mai productiv pentru toata lumea !

o zi frumoasa !
mKv
Incepator

Maşina: Seat Leon

Mesajde Dantes » 15 Mai 2009, 11:22

$1 scrie:$2alut,
Imi pun si eu cateva semne de intrebare referitor la ce am citit pe aici...Din ce am citit de la Tractor, a avut o problema de garantie, a apelat la service-ul din Galati / Braila, cei de acolo nu au posibilitatea de a rezolva probleme de garantie, apoi a apelat la service-ul din Focsani si a fost refuzat ? As vrea sa stiu mai multe detalii referitoare la cele prezentate - refuzul service-ului, pentru ca mie imi vine cam greu sa cred ca un service de genul celui de la Focsani, cu care sunt foarte familiarizat, ar refuza un client.
A nu se interpreta ca nu cred cele spuse de colegul Tractor, dar ar fi bine sa venim cu toti cu o dovada certa ca nu am fost tratati corespunzator !
Haideti sa facem in felul urmator inainte de a arunca primii cu pietre, si anume sa dam un exemplu in felul urmator " m-am prezentat in service-ul Ford SC ... SRL cu problema X, au facut ...., au rezolvat/ nu au rezolvat..., sunt multumit/nemultumit deoarece..."

Ar fi mult mai productiv pentru toata lumea !

o zi frumoasa !

Salutare , la Focsani mi s-a spus ca nu pot rezolva o problema ( pe garantie ) pentru ca :

1. Nu am luat masina de la ei.
2. Nu au vopsitorie.

Sincer sunt scarbit de modul in care au pus problema !

//LE : Asta ca sa nu mai zic ca am platit constatarea pe care o pot folosi pe post de hartie igienica pentru ca cei service-ul in care am remediat problema ( Slobozia - Selena Impex ) mi-au facut o alta constatare si am platit-o si pe aceea.

Stima,
Dantes

Înapoi la Arhiva Comercial