Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

Taxa Auto ??

06 Mar 2009, 17:13

Am urmatoarea masina : Ford Mondeo 2001 ,1.8 , 125 cp ,GHIA , Benzina , 1789 cm , Euro 4 in Spania adusa din Spania
Am aduso pana in 15 Decembrie 2008 de accea platesc Taxa veche din IUNIE . Luni sunt programat la RAR
As dori sa stiu si eu cat platesc TAXA AUTO ??? Cred ca a mai fost cineva in situatia aceasta si de acea intreb
Am auzit ca cei de la RAR pot schimba EURO 4 pe care o are cu EURO 3 este adevarat
Multumesc si astept raspuns

Re: Taxa Auto ??

06 Mar 2009, 17:36

Vezi ca ultima zi de depunere a dosarului pt. a beneficia de taxa veche (pana in 15.12.2008) este 11 Martie.
Cei de la RAR iti stabilesc norma de poluare in functie de tipul motorului.. daca pe Biref-ul din Sp. ai scris in clar Euro 4, atunci mai mult ca sigur ca e Euro 4. Daca scrie D4 sau E4, atunci e posibil sa nu fie Euro 4 ci Euro 3. Cauta pe forum dupa "ce stim depsre normele de poluare" si o sa vezi cum poti afla ce norma de poluare are masina ta conform specificatiilor FORD.
Dupa ce aflii aceste date, mergi pe http://www.autovit.ro si ai acolo calculatorul pentru Taxa Auto. Iti spune si cat trebuie sa platesti conform cu inmatricularea pana la 15.12.2008 si cat trebuie sa platesti daca intrii pe noul calcul.

Re: Taxa Auto ??

06 Mar 2009, 22:52

se inchide
Subiect închis