Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

Re: Intalnire MARTIE - CLUJ

06 Mar 2009, 18:54

Poate sa vina si la intilnirea nationala.Cu cit mai multi cu atit mai bine. :)

06 Mar 2009, 22:17

=D> Sa vina, sa vina, dar sa faca multe poze si pe toate sa le primim si noi! :D

09 Mar 2009, 10:04

$1 scrie:$2D> Sa vina, sa vina, dar sa faca multe poze si pe toate sa le primim si noi! :D

mi-au promis ca ni le dau si noua evident; poate avem noroc de vreme frumoasa, de masini curate si de fotografii reusite ;)

09 Mar 2009, 14:40

am o intrebare: unde mai exact sunt intalnirile de la parcarea auchan? urc rampa aceea si la un moment dat este o piramida din sticla, inainte de piramida dau dupa? sa nu stau si sa ma uit ca habaucu' :-?? ne vedem diseara

09 Mar 2009, 14:56

$1 scrie:$2... este o piramida din sticla, inainte de piramida dau dupa? ...

Dupa piramida, mergi inainte, in capat faci stanga, mergi iar inainte pana in capat, faci dreapta, cobori rampa si esti in parcarea unde are loc intalnirea! ;)

09 Mar 2009, 14:59

$1 scrie:$2m o intrebare: unde mai exact sunt intalnirile de la parcarea auchan? urc rampa aceea si la un moment dat este o piramida din sticla, inainte de piramida dau dupa? sa nu stau si sa ma uit ca habaucu' :-?? ne vedem diseara

pai dai de o piramida si iti continui drumul inainte, si dupa aceea parca mai vine o piramida, treci si de aia, si la un moment dat nu o sa mai unde sa mergi. cand ajungi in punctul ala te uiti atent in partea stanga unde sa mai face o rampa, care coboara(e mascata de zid dar e indicator auchan), mergi tot inainte si la un moment dat vezi iesirea din magazin si ceva masini ford :D .

a fost mai rapid ca mine blackcat, pana am scris eu. el a si postat :D .

09 Mar 2009, 15:06

$1 scrie:$2... a fost mai rapid ca mine blackcat, pana am scris eu. el a si postat :D .

:D Sunt mai iute de mana! :))

09 Mar 2009, 15:07

esti ca si in labirint in parcarea vietii de la Auchan; la care din parcari? ultima? eu o singura data am urcat in parcare de sus si m-am pierdut pe acolo :))

09 Mar 2009, 15:11

$1 scrie:$2sti ca si in labirint ..... ultima? eu o singura data am urcat in parcare de sus si m-am pierdut pe acolo :))

=)) =)) DA! E ultima parcare! Parcarea de la TERASA, deasupra magazinului Auchan.

09 Mar 2009, 15:13

cea mai buna metoda, unde sunt oameni multi si masini ford, acela e locul de intalnire :))

09 Mar 2009, 15:18

in seara asta nu ajung ca am citit prea tarziu mesajele
sambata spre sa ajung, chiar daca fordul ii la doftor

09 Mar 2009, 15:18

Super. Intr-o zi in Cluj vad doi membrii club si intr-un an in Timisoara doar unu. Ne vedem disear.

09 Mar 2009, 15:22

$1 scrie:$2uper. Intr-o zi in Cluj vad doi membrii club si intr-un an in Timisoara doar unu. Ne vedem disear.

suntem peste tot in cj :)) .

09 Mar 2009, 15:25

Am scris mai sus cum se ajunge cel mai usor! De la piramida faci stanga si apoi dreapta!
:-t Ai grija sa nu faci prima data dreapta si sa cobori rampa ca te scoate din parcari in drumul mare!
Acces parcare.JPG

Am atasat un desen ca sa va fie mai usor sa va orientati in labirint! ;)

09 Mar 2009, 15:27

mersi black cat ;)

09 Mar 2009, 15:27

aaaa... inca ceva, piramida aia banuiesc ca e a doua, nu?

09 Mar 2009, 15:29

$1 scrie:$2ersi black cat ;)

Sa-ti fie de folos! :D
Rombul reprezinta piramida ca am uitat sa trec pe desen! ;)

09 Mar 2009, 17:19

Am priceput si eu, mersi de desen blackcat!!

09 Mar 2009, 17:59

prieteni daca mai tine ploaia ne intalnim toti sus dupa care coboram jos, sa ne adapostim de ploaie.
ne vedem deseara.

09 Mar 2009, 22:36

no, cum fu azi?

09 Mar 2009, 22:41

mishto ;)
am incins umpic si masinile in seara asta :D
astept si pozele :D

09 Mar 2009, 23:29

a fost chiar misto, ne-am lungit la povesti :D .

09 Mar 2009, 23:37

mda, numai ca nu mai am benzina in masina si maine am de umblat :D
m-o mancat si pe mine sa ii dau in gusha la masina :)

09 Mar 2009, 23:39

$1 scrie:$2da, numai ca nu mai am benzina in masina si maine am de umblat :D
m-o mancat si pe mine sa ii dau in gusha la masina :)

:)) . eu mai am :P .

09 Mar 2009, 23:43

M-am simtit super. Mersi bskmiki de ture si ca ai avut incredere in mine. Sper ca nu ti-am dat emotii prea mari. Mare domn!! F. fain o fost, trebuie sa mai facem intalniri nocturne.

10 Mar 2009, 00:00

a fost f interesant mai ales partea cand am stat in ploaie... sau adapostiti sub hayon ;)).
@ovi ne-am lungit? cred ca daca mai stateam putin veneau paznicii si ne scoteau afara ... totusi am plecat la 22:40 ;)
@bskmiki merci de ture :) e nice treapta 1 = 60 km/h. cu benzina ... hai ca facem cheta ;))

10 Mar 2009, 00:30

cred ca nu mai era mult pana veneau paznicii ca la ce harmalaie am reusit sa facem :D
masina lui ovi suna demential... lasa ca la urmatoarea intalnire poate reusim sa dam si o linie :)) :P
incet incet parca vad ca intalnirile astea se transforma in curse ilegale :))

10 Mar 2009, 00:32

sincer sa fiu ma gandeam la o liniuta :-" .

10 Mar 2009, 03:06

da nu ai zis nimik :|
lasa, data viitoare :D

10 Mar 2009, 11:26

Salut,tot intr-un sfarsit de saptamana este cel mai ok...dar acum poate mergem toti la o cafea..nu..?
Subiect închis