No, s-amu sa va spui ce-am discutat cu nenea ala despre stegulete!
Situatia sta astfel:
1. Daca vrem sa facem cu sigla Asociatiei, din punctul lor de vedere, trebuie facute mai multe site pentru serigrafie => un pret mai mare;
2. Daca vrem sa fie fata verso, pretul aproape ca se dubleaza, pentru ca sunt de fapt doua bucati de material serigrafiat care se cos una de alta.
Am discutat cu omul sa faca o calculatie de pret pentru modelul din poza,

imprimat pe o singura parte. De asemenea, pentru a reducere pretul am stabilit, ca in cazul in care ne hotaram pentru modelul atasat, sa-i trimit pe e-mail formatul electronic al steguletului si formatul descompus pe culori pentru a nu mai include in pret si operatia asta. Singura problema mentionata este cantitatea care-i mica, dar am vorbit sa-mi trimita calculatia pentru 200-250 buc, 500 buc si 1000 buc si in functie de pret ne vom hotara.
Steguletele nu se produc in Romania pentru ca nici materialul si nici vopselele care se gasesc la noi nu sunt de calitate! Prin urmare, daca ne hotaram omul se angajeaza ca pana cel tarziu in data de 20 aprilie sa ne livreze steguletele si incearca sa mentina pretul de 5 lei + TVA-ul aferent, adica pretul final sa fie undeva in jur de 6 lei.
Cam asta este ce am discutat. Acuma ramane sa ne hotaram daca vrem sau nu sa le facem la firma asta sau cautam in alta parte mai ieftin.
L.E. Voi incerca sa fac o poza steguletului pe care l-am primit de la firma asta ca sa va faceti o parere despre cum arata.
L.L.E. Si inca ceva ce mi-a mai spus este ca steguletul rezista pana la viteze de 130 km/h (probat) fara sa se sfasaie sau sa se rupa suportul!