Observ tot felul de pareri,ba ca e profesionist,ba ca e acelasi lucru ca si atunci cand se vorbeste la telefon s.a.m.d.
Eu personal nu vorbesc la telefon in timp ce conduc si am si eu vreo 25 de ani de soferie si nu de soferie de duminica,dar tin sa mentionez ca atunci cand vorbesti la telefon sau aprinzi tigara,nu cred ca se ia picioarele de pe pedale,sau parasesti postul pilotului,nu are rost sa mai discutam ca in acelasi timp cand el facea circul asta ieftin,pe banda din staga sa tocmai circula in paralel,un alt TIR.
Am deschis un topic de 1 Martie in care sa ne exprimam unele ganduri fata de sexul frumos,mai ales in conditiile in care nu este un forum de barbati,avand atat moderatoare cat si utilizatoare pe acest forum,nu a interesat decat pe 4 barbati din 23.000 de utilizatori,dar aici vad ca tineti topicul numai sus,ce subiect de importanta nationala sa gasit a se discuta.
Da ce i.am pus eu sa se faca soferi de cursa lunga si sa se plictiseasca,sa stea dracu acasa.Hai ca acum v.am dat tonul la cantec,sa vezi acum critici la adresa mea,dar nu este o problema sunt invatat.
Poate totusi va intereseaza topicul acesta
viewtopic.php?f=17&t=28941 PS

omnilor,poate reusiti sa tineti si acest topic sus,pana pe 8 Martie,am vazut in toate aceste zile cati se perindau prin el,dar nu au avut niciun cuvant de spus,se promoveaza mereu numai ce este rau,a.ti facut din asta o vedeta si aseara fratele lui,care era in dreapta si.l filma,era pe telefon la OTV,la Diaconescu si lua populatia la misto,de ce nu.i faceti si o statui in Piata Constitutiei?