Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.
Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în
Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru
generalităţi.
09 Mar 2009, 21:51
Salut, imi poate zice cineva daca merg anvelope cu latimea de 195 pe jante care in prezent au anvelope 185/65 R14? sau trebuie jante mai late?
Multam fain!
10 Mar 2009, 02:18
nu are treaba cu janta ci cu masina...
10 Mar 2009, 19:02
in talon scrie ca pot pune anvelope late de 195 dar pe jante cu R15. Raspunsul tau gabicosta nu m-a lamurit cu nimic.
10 Mar 2009, 19:32
am gasit raspunsul singur, pe Carbible:
If you want the fat look but don't want to go bonkers with new wheels, you can oversize the tyres on the rims usually by about 20mm (to be safe). So if your standard tyres are 185/60 R14s, you can oversize them to about 205mm. But make sure you recalculate the percentage value to keep the sidewall height the same.
Se pot pune anvelope cu latimea de maxim 205.
10 Mar 2009, 23:53
daca tu crezi ca ala e raspunsul tot inainte.cand am spus ca are legatura cu masina incearca sa citesti mai multe despre directie ,amortizoare,distantiere....si cel mai bine nu te juca,vorbeste cu un mecanic cel mai bine.modificari se pot face in multe feluri si sa treci peste ce scrie constructorul,dar daca ai in talon niste date sa sti ca alea sunt pentru o masina nemodificata.tu nu ai spus ce vrei sa faci.sa pui niste cauciucuri pe niste jante!poti sa pui ce vrei atata timp catt respecta R-ul dar cand le pui pe masina ...alta treaba.asa ca in functie de masina pe care le pui te duci pe sectiune si acolo intrebi din experienta celorlalti,sa ne auzim cu bine