de MirceaMM » 13 Mar 2009, 11:36
Baiatu', poate discutam la concret ce pregatire avem fiecare, ce am facut efectiv si ce putem face in profesie. Inainte de a avansa presupuneri despre interlocutor.
Iata-ne patronii!
----------------------------------------------
Conform regulilor oricarui forum civilizat, aceste mesaje nu sunt indreptate impotriva nimanui. Am repetat ca exista un anumit numar de patroni romani cinstiti, corecti, care respecta legile, care incearca sa faca ceva pentru ei insisi dar, implicit, pentru dezvoltarea tarii.
In caz ca exista patroni care citesc, se pot considera aprioric ca apartinand acestei categorii. Este insa o categorie minoritara.
Cum le stiu unii pe toate, ca niste oameni mari!
Se confirma inca o data ca patronii romani nu sunt oameni normali (se aplica doar asupra a 90% din ei - onoare celorlalti).
Pur si simplu nu judeca, nu stiu sa discute, isi inchipuie tot felul de lucruri, vin cu etichetari si acuzatii absurde si "da-i si combate" in continuare. Aproape ca toate criticile imaginalbile li se potrivesc.
Faptul ca au reusit si reusesc sa dea tunuri, sa fure de la stat sau din fonduri europene, sa-si insele partenerul prin "miscarea" unor sume de bani mai mari decat trebuie etc - pur si simplu le-a alterat judecata, atata cata aveau inainte de a deveni "capitalisti".
90% dintre patronii romani sunt rai, tampiti, lacomi, copii de militieni, cretini, gregari, inculti (nu stiu sa scrie), mitocani iar o parte sunt infractori si mafioti de-a dreptul!
Aceste discutii sunt vechi de 19 ani, din vremea in care cei mai multi nu auzisera inca de Internet!! Este oarecum surprinzator ca anumiti indivizi nu au evoluat deloc.
Unii romani s-au luptat cum au putut cu comunismul inca de la 16 ani, altii au infundat puscariile comuniste sau chiar au murit - in vremuri in care parintii multora dintre patronii de azi pur si simplu casapeau pe cei care isi aparau putina avere si nu voiau sa intre in "colectiva" sau de-a dreptul casapeau la taranisti!
Sute de mii de crime COMISE DE CATRE 90% DIN PARINTII PATRONILOR DE AZI - niciodata anchetate, niciodata pedepsite!
Iata, pe scurt, Romania de atunci si Romania de azi! Este vorba de aceiasi "oameni" si/sau de copiii lor.
Sperante exista, lumea se trezeste, electoratul se maturizeaza. ASTFEL trebuie interpretata neprezentarea la alegeri a 12 milioane de votanti!!!!!!!!!!!!!!!
Iar sutele de mii de romani traitori in Vest care se intorc acum au, foarte probabil, cu totul alta mentalitate.