de bibanu47 » 11 Mar 2009, 21:28
Eu am o persoana din Bucuresti,care in fiecare luna iese cu TIR.ul in Germania si aduce numai motoare.
Ultima data am cumparat un motor de Focus diesel,la pretul de 900 euro cu factura in regula,cu tot ce vrei,deci vreau sa.ti spun ca pretul la care ai gasit de 800/900 euro,este foarte corect,cel de 300 euro,mi sa parut foarte ciudat,referitor la pret.
Daca iti ofera factura si garantie,e perfect,dar ai grija ca,daca nu.l montezi intrun service autorizat,si.l montezi prin diverse cunostinte,pierzi garantia,deci daca fostul coleg de munca,al tau,are autorizatie,il poti monta la el.
Reconditionez motoare,cutii de viteze,chiulase,rectific si pasuiesc supape rezultate din distributii sarite,alternatoare,electromotoare,casete de servo-directie si pompe atat electrice cat si mecanice,pompe de vacuum si frana indiferent de tipul auto sau an. Pentru reparatii auto vizionati: http://www.youtube.com/results?search_q ... %2047&sm=1Nr. de tel. la care discut strict numai despre reparatii contra cost: 0766417724 Gabi
Operez in cartea de service a autoturismului.